ΓενικάΠοδόσφαιρο

Χαριστέας και Πατουλίδου θυμήθηκαν Euro 2004 και Ολυμπιακούς Αγώνες

Άγγελος Χαριστέας και Βούλα Πατουλίδου μίλησαν για το Euro 2004 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην Cosmote TV φιλοξενήθηκαν Χαριστέας και Πατουλίδου, οι οποίοι θυμήθηκαν γεγονότα από Euro 2004 και Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ήμασταν μια παρέα που ο καθένας έβαζε το δικό του κομμάτι. Είχαμε τον Τάκη Φύσσα που μας έκανε να γελάμε με τα αστεία και τις ιστορίες του. Είχαμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη που όταν τα πράγματα πήγαιναν να ξεφύγουν μας έλεγε να κοιτάξουμε να μην ξεφτιλιστούμε. Ο καθένας είχε κάτι ωραίο. Θυμάμαι όταν φτάσαμε στην Πορτογαλία που ο Ματεράτσι έκανε πλάκα στον Καραγκούνη και του έλεγε ότι θα αποκλειστούμε και θα φύγουμε νωρίς. Τελειώνει η φάση, η Ιταλία μένει εκτός και εμείς συνεχίζουμε και πηγαίνουμε και μένουμε εκεί που ήταν και η Ιταλία στο ξενοδοχείο. Παίρνει ο Καραγκούνης τον Ματεράτσι και του λέει: “Τρώμε τις μακαρονάδες σας και κοιμόμαστε στα κρεβάτια σας”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χαριστέας.

Η Πατουλίδου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η τύχη ευνοεί ανθρώπους που έχουν διακριθεί. Αν δούμε τη διαδρομή τους, μέσα από αμφισβητήσεις, κόπο, απογοητεύσεις, αμφιβολίες λένε “μπορώ” και ανεβαίνουν στον βάθρο. Αν δεν έτρεχα 12 δευτερόλεπτα και 64 εκατοστά δεν θα κέρδιζα. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν για το χρήμα, αλλά δεν ξέρω πόσο θα γεμίσουν και την ψυχή τους και υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν και όλα τα υπόλοιπα έρχονται».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button