Γενικά

Χαρδαλιάς: «Κάποιοι παίζουν με τις ζωές τους αλλά και των υπολοίπων»

Σχετικά με τις χαλαρώσεις και παραχωρήσεις εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις ελευθερίες των εμβολιασμένων αλλά και των ανεμβολίαστων, ο Χαρδαλιάς απάντησε:  «Κάθε χαλάρωση παίζει ρόλο και νομίζω ότι η σύσταση του CDC, το ανέφερε και η καθηγήτριά μας, για μάσκες σε κλειστούς χώρους και για τους εμβολιασμένους, έρχεται να το αποδείξει αυτό. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από το κομμάτι των εμβολίασμών, με δεδομένη την μετάλλαξη η οποία κυριαρχεί, νομίζω ότι και οι αποστάσεις αλλά και η μάσκα κυρίως παίζουν τον ρόλο στο να μπορέσουμε να στεγανοποιήσουμε συρροές και το βασικότερο είναι να επιβραδύνουμε και την διασπορά του ιού, ειδικά όταν αυτή είναι μέσα στην ίδια την κοινότητα».

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε ξανά «κύριε Χαρδαλιά σε όλους εμβολιασμένους και μη;», απάντησε: «Εννοείται, σε κάθε περίπτωση, ούτως ή άλλως για τους εμβολιασμένους αλλά ειδικά για τους ανεμβολίαστους είναι στοίχημα ζωής για εκείνους. Πρέπει να το καταλάβουν. Από κει και πέρα, οι εικόνες που βλέπετε εσείς, που βλέπουμε εμείς, οι εικόνες που υπάρχουν εκεί έξω εμένα προσωπικά με λυπούν. Διότι οι άνθρωποι αυτοί παίζουν με την ζωή τους και το βασικότερο δεν είναι ότι παίζουν με την ζωή τους αλλά κάποιοι παίζουν με τις ζωές των υπολοίπων κι αυτό δεν ξέρω πόσο πραγματικά, ηθικά ή όχι είναι ανεκτό…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button