Ποδόσφαιρο

Χαντί: “Πάντα στην καρδιά μου ο Άρης, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση”

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Άγγελος Χαντί, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα προβλήματα που είχε στον Αήττητο Σπάτων:

Υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα και νομίζω ότι στην Β Εθνική της Ελλάδας πρέπει να υπάρχει εξέλιξη για να γίνει επιτέλους επαγγελματικό το ποδόσφαιρο.

-Για το σημερινό παιχνίδι του Άρη:

Αρχικά, ο Εργοτέλης έχει τη δομή αυτή  εδώ και χρόνια. Παλεύει το κάθε παιχνίδι και είναι αξιοπρεπής, ακόμη και όταν είχε οικονομικά προβλήματα. Θα προσπαθήσει να κερδίσει. Από την άλλη ο Άρης έχει υποχρέωση να περάσει. Στόχος του Άρη πρέπει να είναι το κύπελλο. Όταν είσαι τόσο μεγάλη ομάδα οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο Άρης έχει παίκτες φέρελπεις. Είναι ομάδα που θα μπει στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει την τύχη να μην παίζει σε μία έδρα που δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Παίζει σε ένα καλό γήπεδο.

-Για τις προβλέψεις του:

Σαφώς ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

-Για τον Άρη:

Έχω στην καρδιά μου τον Άρη. Μερικές φορές, ορισμένοι δεν πιστεύουν στην τύχη. Πιστεύω ότι στον Άρη φέτος λείπει η τύχη. Ο Άρης γίνεται αυτοκαταστροφικός. Τα χαλάει μόνος του.

-Για το παιχνίδι που έπαιξε ενάντια στον Άρη και το γκολ που δεν πανηγύρισε:

Σαφώς οι άνθρωποι αυτοί, του Άρη, με εμπιστεύτηκαν και όταν παίζω με μια τέτοια ομάδα δεν μπορώ να μην τη σέβομαι να μην την εκτιμώ.

-Για το αν έχει κρατήσει επαφές με κάποιου παίκτες:

Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όλοι γνωριζόμαστε και έχουμε επαφές. Προσπαθώ να κρατάω επαφή. Μου λένε ότι η ομάδα έχει στόχους και πίεση. Όταν είσαι σε μία ομάδα σαν και αυτή πάντα παίζεις για το αποτέλεσμα. Έχεις πολλές ευθύνες όταν φοράς μία φανέλα σαν αυτή.

-Για τους προσωπικούς του στόχους:

Σίγουρα θα με δείτε κάπου από τον Ιανουάριο. Στόχος μου είναι το εξωτερικό αλλά και η Ελλάδα έχει πολλές αξιόλογες ομάδες για να παίξω

-Για την αναβολή του Πρωταθλήματος και την διαμαρτυρία των διαιτητών:

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι είναι καταδικαστέο αυτό το γεγονός. Οποιαδήποτε μορφή βίας. Δεν μπορείς να φέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Αυτό δείχνει την εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω και φαινόμαστε σαν μία υποανάπτυκτη χώρα. Είναι κρίμα.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button