Ποδόσφαιρο

Χαμός με Κονσεϊσάο: «Χαστούκισε» διαιτητή σε αγώνα ακαδημιών, καταγγελίες για απειλές θανάτου! (VID)

Για απειλές έκανε λόγο ο δήμαρχος της Ουέλβα

Τα τμήματα υποδομής της Πόρτο πήραν μέρος σε τουρνουά που έγινε στην πόλη Ουέλβα της Ισπανίας και ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής επειδή κινήθηκε προς το μέρος του διαιτητή, με τον οποίο ήρθε σε επαφή, ενώ στη συνέχεια φέρεται να είπε διάφορα και στον δήμαρχο.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα ανάμεσα σε ομάδες των ακαδημιών της Πόρτο και της Σεβίλλης, ο Κονσεϊσάο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς το μέρος του διαιτητή, σηκώνοντας μάλιστα και το χέρι του και κάνοντας κίνηση για να τον χαστουκίσει. Αυτό έχει καταγραφεί σε κάμερα, αλλά ο δήμαρχος της Ουέλβα, Μανουέλ Μπαρόσο Βαλντές, ισχυρίζεται ότι έγιναν κι άλλα.Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι ο Κονσεϊσάο επιτέθηκε και στον ίδιο ενώ έκανε παράλληλα λόγο για… απειλές θανάτου.

«Ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά και τότε ένας υπάλληλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα τον χτυπούσαν. Έτρεξα να τον υπερασπιστώ. Ήταν έτοιμος να μπει στο τούνελ των αποδυτηρίων. Πριν μπει ένας από αυτούς τον χαστούκισε. Στάθηκα στη μέση, λειτουργώντας ως ασπίδα και τους ρώτησα «ποιοι είστε εσείς που μπαίνετε έτσι στο γήπεδο»; Ένας από αυτούς μου απάντησε λέγοντας «ξέρεις σε ποιον μιλάς;».

Εκείνη την ώρα αυτοπροσδιορίστηκα ως δήμαρχος της Ουέλβα και του είπα: «Συγγνώμη, δεν έχεις κανένα λόγο να μπεις εδώ, πόσο μάλλον να επιτεθείς σε κάποιον». Μετά άρχισαν να με προσβάλλουν, να με περιφρονούν. Με έσπρωξαν, με γρατσούνισαν στο λαιμό και προσπάθησα να αντισταθώ σπρώχνοντάς τους. Είχαμε μεγάλο καυγά μέσα», είπε αρχικά ο δήμαρχος και συνέχισε.«Άρχισαν να έρχονται και αρκετά μέλη της Πόρτο, ενώ μπλέχτηκαν ταυτόχρονα οι οπαδοί.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς η εικόνα ήταν επώδυνη, ειδικά για τα πιτσιρίκια που έφυγαν ακόμη και από τις εγκαταστάσεις κλαίγοντας. Όσο διαδραματίζονταν αυτά, έμαθα πως ο άνθρωπος αυτός είναι ο προπονητής της Πόρτο. Του είπα «δεν ντρέπεσαι να είσαι προπονητής, επικεφαλής αυτής της ομάδας και να μου δείχνεις τέτοια ασέβεια»; Εκείνος συνέχισε να με απειλεί με θάνατο.

Έχω κάνει καταγγελία σε προσωπικό επίπεδο για επίθεση κατά της αρχής. Θα ζητήσουμε την τιμωρία του και μέσω του Αθλητικού Νόμου. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος όπως αυτός πρέπει να τιμωρηθεί, ειδικά όταν δίνει αυτή την εικόνα στα πιτσιρίκια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button