Μπάσκετ

Χαλβατζάκης: «Οι αποφάσεις δεν είναι εξωφρενικές»

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 FM και μίλησε για το μπάσκετ και τις αποφάσεις που διαμόρφωσαν την κατάσταση αυτή την στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Αθλητικό X’press” και τον Γιώργο Τότσικα:

Για το “λουκέτο” που δόθηκε στο πρωτάθλημα: “Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή που βιώνουμε, σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να ξεπερνάμε τις συνήθειες. Δεν θεωρώ τις αποφάσεις εξωφρενικές. Από όσο ξέρω οι αποφάσεις ήταν σχεδόν ομόφωνες. Το μπάσκετ σε σχέση με το ποδόσφαιρο παίζεται σε κλειστά γήπεδα. Πολύ δύσκολα μετά από 2.5 μήνες αποχής θα ξεκινούσε. Είναι δευτερευούσης σημασίας ποιος βγήκε πρωταθλητής”.

Για το εάν ήταν χαριστικό για κάποιες ομάδες οι αποφάσεις: “Αυτή είναι η απόφαση, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να υποβιβαστεί κάποια ομάδα. Για όνομα του Θεού. Βρίσκονται σε σωστό δρόμο οι αποφάσεις, αν και ακόμη δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει η κατάσταση με τον κορωνοιό. Δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα επανέλθει”.

Για την θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ και τα νέα μέτρα που πάρθηκαν: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι όμως χρυσή ευκαιρία για να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές. Το ζήτημα είναι το αν θέλουν και μπορούν. Τα μέτρα είναι θετικά αλλά να είναι υλοποιήσιμα. Να βγουν νέα ταλέντα με την μείωση των ξένων. Ίσως είναι ευκαιρία”.

Για την επόμενη ημέρα: “Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την επόμενη ημέρα καθώς εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες. Θέλει υπομονή, δεν αφορά μόνο το μπάσκετ αλλά όλους αλλά θεωρώ πως το μπάσκετ θα βρει τον δρόμο του”.

Για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ: “Για να μην επαναληφθεί να είναι σε αυτή την θέση της βαθμολογίας, υπάρχουν οφειλές από παλαιότερα. Το πρόβλημα θα ανακυκλώνεται αν δεν δοθεί μόνιμη λύση, από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα έσοδα του παρελθόντος. Είναι δύσκολη η πραγματικότητα. Ποιος θα επενδύσει χρήματα σε “μαγαζιά” που έχουν πρόβλημα. Είναι τεράστιες ομάδες, τα έσοδα όμως κατά κύριο λόγω τα καλύπτουν ιδιοκτήτες, όχι τα τηλεοπτικά ή τα εισιτήρια.

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο: “Πιστεύω ότι αγαπάει τον Άρη, δεν ξέρω όμως περισσότερα. Ξέρω όμως τον Λευτέρη Αρβανίτη που τον εκτιμώ πάρα πολύ. Αγαπάει τον Άρη, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να έχει αυτή την στιγμή. Όταν μιλάμε για ανώνυμες εταιρείες όμως μιλάμε για χρήματα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button