Ποδόσφαιρο

Χαβιέ Κάμπορα στο YellowRadio.gr : Να συνεχίσει ο Άρης με την ίδια πίστη, αξίζει στον κόσμο η χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου!

Πρόκεται για έναν από τους παίκτες που άφησαν την σφραγίδα τους και αγαπήθηκαν όσο λίγοι στον ποδοσφαιικό Άρη. Ο Χαβιέ Κάμπορα αποτελεί “κομμάτι” της ιστορίας του συλλόγου και είναι ένας παίκτης που δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε εδώ.

Το YellowRadio.gr επικοινώνησε με τον Αργεντίνο με αφορμή την… αναδρομή στο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό το 2009 και ο ίδιος μίλησε για το πως βλέπει την ομάδα, το ντέρμπι κορυφής αλλά και το πως ο κόσμος του Άρη, αξίζει πολύ την χαρά ενός τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με το ντέρμπι κορυφής του Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό:

Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, είδα τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Όμως πιστεύω ότι ο αγώνας το Σάββατο θα είναι πολύ σκληρός, ο Άρης έχει μια εξαιρετική ομάδα και αν το πιστέψουν και οι παίκτες, θα πετύχουν τη νίκη.

Σχετικά με την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος:

Έχω δει στιγμιότυπα από τις φετινές αναμετρήσεις του Άρη και βλέπω ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια πίστη και με πάθος σε κάθε παιχνίδι.

Σχετικά με την επιθυμία για έναν τίτλό:

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τίτλο, η χρονιά είναι μεγάλη. Όμως βλέπω πως η ομάδα μας κάνει πολύ χαρούμενους με τις εμφανίσεις της και μας κάνει να… ανυπομονούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει στον κόσμο του Άρη η χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button