Ποδόσφαιρο

Χαβίτο: “Πέρασα υπέροχες στιγμές στον Άρη”

Ο Χαβίτο μίλησε για τον Άρη στο pre game της NOVA.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Περιμένω να κερδίσει ο Άρης, είναι σημαντικό ματς γιατί είναι ντέρμπι αλλά δεν θα είναι εύκολο για κανέναν.

Σε αυτά τα παιχνίδια θέλουν να παίξουν όλοι. Το μυαλό είναι εκεί παρά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε ομάδα. Είναι σπέσιαλ αγώνες.”

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες: “Για εμένα ότι πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος, δίνει παλμό, δίνει τη μαγεία. Τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που δεν το επιτρέπει. Προέχει η υγεία αλλά ελπίζω σύντομα όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει στο γήπεδο.”

Για την εμπειρία του στον Άρη: “Πέρασα υπέροχες στιγμές, δεν έβαλα πολλά γκολ αλλά σημαντικά. Κάποια είναι πιο όμορφα, κάποια άλλα είχαν μεγαλύτερη σημασία.”

Για τις αναμνήσεις του στην Μπαρτσελόνα και τον Μέσι: “Έμαθα πολλά από τα παιδιά στην Μπαρτσελόνα. Το κυριότερο όταν είσαι μέσα στο γήπεδο να νιώθεις χαρούμενος με το παιχνίδι και να το ευχαριστιέσαι, να μη το βλέπεις ως υποχρέωση και δουλειά. Είμαστε όλοι άνθρωποι, δεν έχει σημασία αν είσαι διάσημος ή όχι, αυτό μου μετέδιδαν τα παιδιά.

Για εμένα ήταν μοναδική εμπειρία, είχα την τύχη να παίξω με τους καλύτερους στον κόσμο στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Είδα μάλιστα τον Μέσι πριν χρόνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μου μίλησε κανονικά ο Λέο και θυμήθηκε τα πάντα, γιατί είναι και αυτός άνθρωπος, δεν έχει σημασία όπως είπα και πριν αν έχει δημοσιότητα.”

“Το μότο μου είναι πάντα σκληρή δουλειά και σεβασμό στον αντίπαλο, με αυτά πορεύομαι. Και είναι στοιχεία που έμαθα και στην Λα Μασία.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button