Ποδόσφαιρο

Χαβίτο για Μέσι: «Έχει τους λόγους του για να φύγει»

Ο πρώην παίκτης του Άρη κατέθεσε την δική του άποψη για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Χαβίτο και Μέσι ήταν συμπαίκτες στη Λα Μασία. Μάλιστα πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στο ίδιο ματς για το Champions League στις 7 Δεκεμβρίου 2004, όταν οι Καταλανοί ηττήθηκαν στο Ντόνετσκ με 2-0 από την Σαχτάρ.

 «Έχει τους λόγους του για να θέλει να φύγει. Όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά πράγματα στον μυαλό του. Είμαι στο πλευρό του. Είναι αρκετά πειστικοί οι λόγοι για να κάνει αυτό που κάνει. Θα στενοχωρηθώ εάν φύγει τόσο για την Μπαρτσελόνα όσο και για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ήμουν στην ομάδα και μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι στο ποδόσφαιρο, όπως έχω πει πολλές φορές. ο κόσμος ξεχνάει», τόνισε ο Χαβίτο προσθέτοντας:

«Ο Μέσι θα κουβαλά πάντα τις αξίες που πρεσβεύουμε από μικρή ηλικία. Είναι ένα παράδειγμα σεβασμού, ταπεινοφροσύνης, προσπάθειας, δουλειάς, ανταγωνιστικότητας, ενθουσιασμού, εντιμότητας και ομαδικότητας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button