Μπάσκετ

Χάρελ: “Με βοήθησε η εμπειρία μου ως ballboy”

Για την εμπειρία του ως ballboy των Νάγκετς στο ΝΒΑ και τη μεταγραφή του στον Άρη μίλησε ο Ρόνι Χάρελ στην ιστοσελίδα του Eurocup.

Ο άσος των κιτρινόμαυρων κατάγεται από το Ντένβερ και είναι ξάδελφος του πρώην άσου του ΝΒΑ και πρωταθλήτη, Τσέινσι Μπίλαπς.

Μάλιστα όταν ο Μπίλαπς έπαιζε στους Νάγκετς είχε δώσει την ευκαιρία στον Χάρελ να γίνει ένα από τα ballboy της ομάδας, κάτι που του άλλαξε την εικόνα για το μπάσκετ:

«Ήμουν αρκετά μικρός αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αγαπήσω το μπάσκετ. Ήταν τέλεια. Δεν θα άλλαζα αυτή την εμπειρία με τίποτα στον κόσμο» είπε αρχικά και μίλησε για την εμπειρία που είχε με τον Μπράντον Τζένκινς τότε άσο των Μιλγουόκι Μπακς:

«Ήμουν στον αγώνα με τους Μπακς και ο Τζένκινς ήταν ο βασικός τους πόιντ γκαρντ, ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Ήταν ένα ωραία παιχνίδι, νομίζω στο τέλος κέρδισαν οι Νάγκετς αλλά ήταν μία από τις αγαπημένες μου στιγμές».

Επίσης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έκτισε με τον Καρμέλο Άντονι, λέγοντας: «Στα αποδυτήρια είσαι ντροπαλό με τόσους σπουδαίους παίκτες που βλέπεις στην τηλεόραση. Αλλά ο Καρμέλο ήταν από την αρχή φιλικός, μου είπε τι κάνω μόλις με είδα και πάντα μου έδειχνε τα παπούτσια του, με ρωτούσε ποια μου άρεσαν και γενικά ήταν ωραία να είσαι γύρω του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Επίσης τόνισε: «Η εμπειρία μου ως ballboy με βοήθησε για να δω το παιχνίδι διαφορετικά, από πνευματικής και ψυχολογικής πλευράς, πως το προσεγγίζουν οι επαγγελματίες. Πράγματα που δεν μπορείς να τα δεις στην τηλεόραση. Με βοήθησε να θέσω έναν στόχο. Όταν βγαίνω στο γήπεδο να έχω αυτή την συγκέντρωση. Να έχει μία εξαιρετική συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, αυτά τα μικρά πράγματα που δεν φαίνονται παρά μόνο μέσα στο παρκέ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button