Ποδόσφαιρο

Χάος στην Ινδονησία: Έριξε γροθιά σε διαιτητή για ανύπαρκτο πέναλτι! (video)

Χάος προκλήθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου όταν παίκτης έριξε γροθιά σε διαιτητή μετά από ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Ένα απροσδόκητο συμβάν σημειώθηκε τη στιγή της αναμέτρησης μεταξύ Άτσε και Σέντραλ Σουλαγουέσι για το πρωτάθλημα της Ινδονησίας.

Ο αγώνας ήταν γεμάτος ένταση, με τον διαιτητή να αποβάλλει δύο παίκτες της Σεντράλ, προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε η απόφαση του διαιτητή που έφερε και την έκρηξη ενός παίκτη των φιλοξενούμενων όταν ο πρώτος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι σε καθαρό μαρκάρισμα, με τους παίκτες της Σεντράλ είτε να γελάνε, είτε να διαμαρτύρονται, αλλά έναν εξ αυτών να προχωρά ένα βήμα παραπάνω.

Έξαλλος ο παίκτης όρμησε στον διαιτητή και του έδωσε γροθιά, αφήνοντάς τον λιπόθυμο στο γήπεδο και έφυγε μόνος του προς τα αποδυτήρια. Ο τραυματισμός του διαιτητή ήταν σοβαρός, καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε με τον τέταρτο διαιτητή και τη Σεντράλ με τρεις αποβολές, πλέον. Το πέναλτι αποκρούστηκε, αλλά δόθηκε άλλο πέναλτι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για χέρι και το ματς πήγε στην παράταση.

Η Σεντράλ αρνήθηκε να συνεχίσει τον αγώνα και αποχώρησε, ενώ η Άτσε πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button