Ερασιτέχνης

Χάντμπολ: Από τις απαραίτητες εξετάσεις πέρασαν τα τμήματα του Άρη (pic)

Από τις απαραίτητες εξετάσεις πέρασαν σήμερα Τρίτη (01/09) τα τμήματα Παίδων, Παμπαίδων Α’ και Κορασίδων Χάντμπολ του ΑΡΗ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό έλεγχο και τις εξετάσεις που απαιτούνται για τον Covid-19. Τις εξετάσεις έκανε ο γιατρός του ΑΡΗ, καρδιολόγος και διδάκτωρ ιατρικής, Διαμαντής Γκολιδάκης, στα γραφεία του τμήματος Χάντμπολ, κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μέσα στις επόμενες ημέρες, στις απαραίτητες εξετάσεις θα υποβληθούν και τα υπόλοιπα τμήματα Χάντμπολ του ΑΡΗ (Ανδρικό, Παμπαίδες Β’, Μίνι)

View this post on Instagram

Από τις απαραίτητες εξετάσεις πέρασαν σήμερα Τρίτη (01/09) τα τμήματα Παίδων, Παμπαίδων Α’ και Κορασίδων Χάντμπολ του ΑΡΗ. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό έλεγχο και τις εξετάσεις που απαιτούνται για τον Covid-19. Τις εξετάσεις έκανε ο γιατρός του ΑΡΗ, καρδιολόγος και διδάκτωρ ιατρικής, Διαμαντής Γκολιδάκης, στα γραφεία του τμήματος Χάντμπολ, κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μέσα στις επόμενες ημέρες, στις απαραίτητες εξετάσεις θα υποβληθούν και τα υπόλοιπα τμήματα Χάντμπολ του ΑΡΗ (Ανδρικό, Παμπαίδες Β’, Μίνι) #ARISAC #ARISHANDBALL #ARIS

A post shared by Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button