Μπάσκετ

Χάνλαν: «Πρόκειται για μία ακόμη πολύ μεγάλη μάχη για μας»

Ο Ολίβιερ Χάνλαν μεταξυ άλλων μίλησε για την νίκη του Ηρακλή στο Παλέ και το νέο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Άρη.

Τα κυριότερα σημεία από όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, θα είμαστε καλύτεροι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας, συνθήκες που δε βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν σωστά οι προπονήσεις. Αποτελεί εποικοδομητικό το να είσαι σε ένα περιβάλλον, στο οποίο μαθαίνεις μέσα από τα παιχνίδια και είναι προφανώς πολύ άσχημο όταν χάνεις αγώνες.

Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να ξεχάσουμε τη συγκεκριμένη νίκη επί του Αρη και να δώσουμε την προσοχή μας στο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί το Σάββατο (5/10, Ιβανώφειο), με τον ίδιο αντίπαλο. Πρόκειται για μία ακόμη πολύ μεγάλη μάχη για μας. Το πλάνο μας είναι να την κερδίσουμε και αυτή!.

Εχω βρεθεί, στο παρελθόν, στην καριέρα μου, σε διαφορετικές καταστάσεις πίεσης με την μπάλα στα χέρια. Εχω βάλει και έχω χάσει λέι απ, το ίδιο και βολές. Εχω χάσει πολλά, έχω βάλει και πολλά σουτ. Απέναντι στον Αρη ήταν από αυτές τις φορές που η μπάλα κατέληξε, όπως έπρεπε και κερδίσαμε. Νιώθω πως φέτος θα έχουμε αρκετά παιχνίδια με αγωνιώδη κατάληξη. Αλλες φορές θα είμαι εγώ αυτός που θα σκοράρω περισσότερο, άλλες ο Τζέι Σου (σ.σ. Τζαμάλ Σούλερ) , άλλες ο Τέντι (Οκερέαφορ) και η λίστα συνεχίζει… Ολοι οι παίκτες θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίζει σε τέτοιας μορφής αγωνιστικά σενάρια, όπως συνέβη με τον Αρη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button