Μπάσκετ

Χάθηκε στην Γαλλία, ακόμη μια βαριά ήττα για τον Άρη

Ο Άρης ταξίδεψε στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Ναντέρ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ναντέρ, οι Γάλλοι από το πρώτο λεπτό επιβάλλανε τον ρυθμό τους, με τους «κιτρινόμαυρους» να αδυνατούν να ακολουθήσουν και έτσι οδηγήθηκαν σε ακόμη μια βαριά ήττα με 91-63.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το παιχνίδι, αφήσανε την Ναντέρ να επιβάλλει τον ρυθμό της κάτι που είχε καταστροφικά αποτελέσματα για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη κάτι που άμα δεν άλλαζε θα είχε πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Αυτός που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους παίκτες του Άρη ήταν ο Αμίνου ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε 15 πόντους αλλά και ο Κονατέ που πέτυχε 11, φανερή αδυναμία του Άρη κάτω από το καλάθι. Από τον Άρη αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γκάρυ Μπελ με 11 πόντους και ο Ομάρ Προύιτ με 8.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 48-30

Ο Άρης δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι και να βάλει στοπ στο παιχνίδι της Ναντέρ η οποία επιθετικά έκανε ότι ήθελε, βρήκε πολλά τρίποντα αλλά και πολλά καλάθια δύο πόντων. Ο Άρης εκτός ότι ήταν κάκιστος αμυντικά, επιθετικά ήταν επίσης πάρα πολύ κακός, πολλές λάθος πάσες, πολλές βιαστικές επιλογές και καθόλου καθαρό μυαλό. Για τον Άρη αυτή που ξεχώρισαν ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος πέτυχε 15 πόντους, μοίρασε 3 ασσίστ και έκανε και 3 κλεψίματα και Γκάρυ Μπέλ ο οποίος πέτυχε επίσης 15 πόντους με μια ασσίστ και ένα κλέψιμο. Για τους Γάλλους καλύτερος παίκτης ήταν ο Αμίνου ο οποίος πέτυχε 18 πόντους με 1 ασσίστ και ένα κλέψιμο, με Πίτγουεϊ, Τσουάφ και Κονατέ να προκαλούς επίσης μεγάλη ζημιά στους «κιτρινόμαυρους».

Τα στατιστικά τα λένε όλα: 15/33 τρίποντα οι Γάλλοι, 4/18 ο Άρης, 15 λάθη οι γηπεδούχοι 19 οι φιλοξενούμενοι. Οι παίκτες της Ναντέρ πέτυχαν κατάφεραν να κλέψουν 13 φορές την μπάλα σε αντίθεση με τους κίτρινους που κατάφεραν να την κλέψουν μόνο 8 φορές.

Τέλος παιχνιδιού: 91-63

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button