Μπάσκετ

Χάγκινς: “Λατρεύω την…τρέλα της κερκίδας”

Συνέντευξη μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Τζος Χάγκινς.

Αναλυτικά:

«Πάντα αφήνω τη… σφραγίδα μου στο τέλος! Φημιζόμουν αρκετά στο κολέγιο γι’ αυτό. Δε φοβάμαι να χάνω, δε φοβάμαι να παίρνω το σουτ στο φινάλε, δε φοβάμαι το να είμαι αυτός που ίσως χάσει το τελευταίο σουτ. Αυτή είναι η δουλειά του ηγέτη σε μια ομάδα. Άλλοτε, έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια, άλλοτε όχι, στην προκειμένη κερδίσαμε και είναι υπέροχο! Ο Τζέι Ντι (Νότε) ήταν, φυσικά, πολύ καλός στο παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Το συζητήσαμε πριν το ματς, αυτή είναι η προσέγγισή μας σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να παίζουμε καλά στην άμυνα και αυτό κάναμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχουμε παίκτες με αθλητικότητα, ταχύτητα, ενέργεια, πρέπει να τους κάνουμε να δουλεύουν, όσο περισσότερο, γίνεται για κάθε μπάλα. Είχαμε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ , είναι μέρος του παιχνιδιού αυτού. Προφανώς θα μπορούσε να ισχύει το ίδιο και για τον αντίπαλο, ο οποίος έχει, επίσης, καλούς παίκτες, αλλά ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Πήγαμε το παιχνίδι κατοχή με κατοχή και τελειώσαμε τη… δουλειά έτσι όπως το θέλαμεΤονίστηκε αρκετά στην αρχή της σεζόν, ότι έχουμε νέα παιδιά στο ρόστερ, κάποια που δεν ήταν ποτέ ξανά εδώ, κάποια που ήταν. Για μένα το ζητούμενο αποτελεί να μας έχω όλους ενωμένους στην ίδια σελίδα. Να γίνεται κατανοητό πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χάσαμε τρία παιχνίδια στη σειρά (σ.σ. από Κολοσσό, Προμηθέα, Παναθηναϊκό), αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Στη διάρκεια της σεζόν θα έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Όσο μένουμε προσηλωμένοι στην καθημερινότητά μας στο γήπεδο, θα πετύχουμε στο στόχο μας και θα καταλήξουμε σε μια πετυχημένη χρονιά.

Απολαμβάνουμε την επιτυχία μας σήμερα και αφοσιωνόμαστε από αύριο στην προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (29/1). Δεν είμαστε από τις ομάδες που μαρκάρουμε παιχνίδια, θα πάμε στο ΣΕΦ για να παίξουμε όσο γίνεται πιο σκληρά και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το ματς».

Είμαστε ένα περίπου μήνα μακριά από το Κύπελλο, το μυαλό μας δεν είναι ακόμη εκεί. Παίρνουμε μέρα με την ημέρα τα πράγματα, δε σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Μένουμε στο «τώρα», απολαμβάνουμε τη στιγμή και νομίζω πως αυτό είναι το ‘κλειδί’ της επιτυχίας της ομάδας, ότι δεν κοιτάμε ούτε μακριά μπροστά, αλλά ούτε και πίσω σε ό,τι έχει συμβεί.

Πάντα ήθελα να αγωνίζομαι σε μια ομάδα που να έχει τέτοιου είδους υποστήριξη από φιλάθλους της , όπως έχει ο Άρης. Δουλεύω από παιδί για να βρεθώ σε ένα γήπεδο, σε μια ατμόσφαιρα, σαν του Άρη. Όταν, λοιπόν, έχω τη δυνατότητα να παίζω μπροστά σε ένα κοινό , το οποίο «τρελαίνεται» στην κερκίδα, ταυτίζομαι απόλυτα μαζί του, ταιριάζει το σκηνικό στο συναίσθημά μου. Προφανώς και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο για την πόλη. Την ενέργεια που βγαίνει σε αυτήν την αναμέτρηση, είναι δύσκολο να τη βρεις αλλού. Λατρεύω τους φιλάθλους μας, με κάνουν να παίζω ακόμη πιο δυνατά».

Πηγή: amna.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button