ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Χάαλαντ: «Νιώθω πίεση, θα τα δώσω όλα»

Ο Νορβηγός επιθετικός μίλησε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για αντιπάλους, προτιμώ να επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και στην ομάδα μου. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα που θα μας δυσκολέψει τη ζωή. Πρέπει να είμαστε στην κορυφή για να κερδίσουμε»

Νιώθει πίεση ενόψει του Τελικού«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν νιώθω την πίεση. Φυσικά, το κάνω. «Η Μάντσεστερ Σίτι είχε κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ τέσσερις φορές τα προηγούμενα πέντε χρόνια πριν μπω. Ξέρουν ήδη πώς να το κάνουν. Τους λείπει μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι εδώ για να τους βοηθήσω και να πετύχουν κάτι που δεν έχει φτάσει ποτέ αυτός ο σύλλογος. Θα τα δώσω όλα, η νίκη θα σήμαινε τα πάντα για μένα».

Ποιος ήταν ο πρώτος τελικός του Champions League που παρακολούθησε ως παιδί; «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι το 2008. Ήμουν 8. Όταν είδα παίκτες της [Man Utd] να πανηγυρίζουν, σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω το ίδιο και τώρα είμαστε πολύ κοντά»

Ο Χάλαντ είχε μια καταπληκτική σεζόν, αλλά σκόραρε μόνο ένα γκολ στις τελευταίες επτά εμφανίσεις. «Ένα γκολ σε επτά αγώνες είναι ένας τρόπος να το δεις. Ένα άλλο είναι 52 γκολ και εννέα ασίστ σε 52 αγώνες. Λειτουργεί και με τους δύο τρόπους και νιώθω καλά», υποστήριξε ο Χάαλαντ, ο οποίος συνέχισε να επαινεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα. «Έχει εμμονή με τις λεπτομέρειες και μου αρέσει να συνεργάζομαι μαζί του. Θέλει όλοι να βελτιώνονται και πάντα βρίσκει το σωστό να κάνει ή να πει».

Πώς αντιμετωπίζει την κριτική; «Δεν διαβάζω τα πάντα γιατί πιστεύω ότι θα τρελαθώ αν το έκανα. Νομίζω ότι ακόμη και η κριτική είναι θετική, έχω σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, αλλά εξακολουθώ να με επικρίνουν. Απλώς χαμογελώ και απολαμβάνω τη ζωή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button