Ποδόσφαιρο

Φώναξε “παρών” ο Μπάσα

Ότι ο Άρης μπορεί να περιμένει αρκετά πράγματα από εκείνον “φώναξε” ο Μιτζέν Μπάσα στον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού

Ο Αλβανός παρά την μέτρια εμφάνιση του στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ πήρε και πάλι φανέλα βασικού από τον Σάββα Παντελίδη, έχοντας να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση.

Αν η ζέστη και η πίεση για την πρόκριση δεν ήταν αρκετές ο έμπειρος χαφ έπρεπε να τραβήξει περισσότερο βάρος επάνω του, την στιγμή που ο Χαβιέ Ματίγια δεν είχε ακόμη μπει στον ρυθμό του αγώνα.

Στον ρόλο αυτό ανταπεξήλθε με επιτυχία, βοηθώντας ανασταλτικά, αλλά παίζοντας σημαντικό ρόλο ακόμη και στον τομέα της διατήρησης της κατοχής στο κέντρο, έχοντας μεγάλη διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από δική του πάσα προήλθε -ουσιαστικά- και το γκολ του Άρη, καθώς εκείνος ήταν που πέρασε την μπάλα στον Μπράουν Ιντέγε ώστε ο Νιγηριανός να κερδίσει το πέναλτι που έκανε τελικά την διαφορά στον αγώνα.

Σαφώς και η καλή εμφάνιση του Μπάσα δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις ανάγκες της ομάδας, δείχνει όμως τόσο στον Σάββα Παντελίδη όσο και σε όλο τον κόσμο ότι έχει ακόμη αρκετά πράγματα που μπορεί να προσφέρει στον Άρη όπως και ότι θα αποτελέσει μια σημαντική λύση ενόψει της φετινής (μεγάλης) σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button