Ποδόσφαιρο

“Φόρεσε” το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο, έβγαλε πάθος και πέτυχε την ανατροπή

Ο Άρης ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League. Ο Άρης με ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο αλλά ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την νίκη με 2-3.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στο χορτάρι, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν τελείως νωθρά, πραγματοποιώντας το χειρότερο πρώτο ημίχρονο στα όσα παιχνίδια έχουν παίξει μέχρι τώρα, για την ακρίβεια ο Άρης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού αφέθηκαν σε έναν παθητικό ρόλο, παραμένοντας πίσω από το κέντρο, χωρίς να πιέζουν ψηλά με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Μάλιστα μόλις στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με μια όμορφη κεφαλιά «ψαράκι» του Κάιπερς μετά από κεφαλιά πάσα του Σταμόπουλου.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι η ομάδα του Άρη θα αντιδράσει, αντιθέτως συνέχισε να έχει πολύ κακή απόδοση, ενώ σε αντίθεση η Κρητική ομάδα είχε την κατοχή και έβγαινε πολύ συχνά μπροστά δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του Άρη. Στο 24ο λεπτό ο Εργοτέλης διπλασίασε τα τέρματα του με τον Σταματάκο να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει εύστοχα από κοντά την εστία του Καντιμοίρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από εκεί άρχισαν να «ξυπνάνε», πήραν μέτρα στο γήπεδο, έβγαλαν ενέργεια και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Εργοτέλη ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά λίγο οι κακές επιλογές των επιθετικών του Άρη και λίγο οι λάθος υποδείξεις των διαιτητών δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Άρη να πετύχει τον στόχο της.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου: 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης «φόρεσε» το καλό του πρόσωπο, έβγαλε ενέργεια και πάθος, πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει ψηλά τον Εργοτέλη με αποτέλεσμα να καταφέρει να μειώσει αρχικά στο 53ο λεπτό σε 2-1 με τον Μάρκο Ντούνη ο οποίος είχε πάρει την θέση του Πασχάλη Κάσσου και έπειτα να ισοφαρίσει σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Ο Άρης φυσικά δεν σταμάτησε εκεί συνέχισε να πιέζει ώστε να καταφέρει να πετύχει ένα ακόμα γκολ που θα του δώσει την νίκη. Η προσπάθεια απέδωσε «καρπούς» όταν στο 88ο λεπτό ο Μάρκος Ντούνης βγήκε μόνος του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη και για να σιγουρέψει το γκολ έδωσε στον Πλατέλλα στα αριστερά του ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-3, πετυχαίνοντας έτσι την ανατροπή στο παιχνίδι.

Τέλος παιχνιδιού: 2-3

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button