Ποδόσφαιρο

“Φόρεσε” τον καλό του εαυτό, έπαιξε ωραία μπάλα, έριξε τριάρα και πήρε πίσω την πρωτιά

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Ο κόσμος του Άρης, πιστός στο ραντεβού, αφού όταν επρόκειτο για την αγαπημένη του ομάδα δεν λογαριάζει ούτε μέρες, ούτε ώρες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει δυνατά έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούσαν σε όλη την διάρκεια να βρουν τους χώρους ώστε να μπορέσουν να διασπάσουν την άμυνα του Εργοτέλη, μάλιστα κάποιες φορές τα κατάφεραν αλλά στην τελική επιλογή το χαλούσαν.

Οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια τους να εκνευρίσουν τους γηπεδούχους, έκαναν συνέχεια προκλητικές καθυστερήσεις και κυρίως ο τερματοφύλακας τους, κάτι που είναι δεδομένο ότι είναι κίνηση τακτικής του αντίπαλου προπονητή, Τάκη Γκώνια.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον Άρη μόλις στο 4’ όταν ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε πολύ ωραία το κορμί αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 9’ ο Κανακούδης έβγαλε μια σέντρα, ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 20’ ο Παυλίδης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ. Άλλη μια φάση ήρθε για τον Άρη στο 24’, ο Πλατέλλας μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Οι Κρητικοί απάντησαν στο 31’ με την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Μπουτσάκης από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ένα πλασαριστό σουτ αλλά ο Αναγνωστόπουλος απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης έκανε ακόμη ένα σουτ αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε την πίεση, έβγαλε περισσότερη ενέργεια και από νωρίς άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στα καρέ της άμυνας του Εργοτέλη.

Μόλις στο 49’ έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δεληζήση να πιάνει μια κεφαλιά αλλά ο Κατσιμήτρος απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 53’ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλντι, ο Πλατέλλας το εκτέλεσε, ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Ο Άρης δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε να πιέζει και άλλο και στο 68’ έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ο Πλατέλλας βγήκε τετ α τετ αλλά ο Κατσιμήτρος κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 72’ ο Άρης έχασε ακόμα, όχι μια αλλά δύο ευκαιρίες μαζί, ο Πλατέλλας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δεληζήσης πήρε την κεφαλιά σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι στην συνέχεια ο Κάσσος πήρε το ριμπάουντ αλλά εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 76’ ο Πασχάλης Κάσσος έσπασε έξυπνα το τεχνητό οφσάιντ, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα τον Κατσιμήτρο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν εκεί συνέχισαν την προσπάθεια ώστε να πετύχουν κάποιο ακόμη γκολ, ο Μιλούνοβιτς κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Χαντί το εκτέλεσε, πετυχαίνοντας έτσι το τρίτο και ομορφότερο γκολ του Άρη στο παιχνίδι.

Τέλος παιχνιδιού: 3-0

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Κανακούδης, Μουμίν, Νίκιτς, Κάσσος, Πλατέλλας (88′ Χαντί), Παυλίδης (52′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος (77′ Μιλούνοβιτς).

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Ντούνης, Μιλούνοβιτς, Μπαστακός, Ανάκογλου, Χαντί

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Σταματάκος (80′ Μανουσάκης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75′ Βογιατζής), Σταμόπουλος, Ροβίθης (42′ Μπουρσέλης), Κάϊπερς, Έφορντ, Πάτας

Στον πάγκο: Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μαζουλουξής, Ιατρούδης, Βογιατζής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας) – Στεφανής (Καρδίτσας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button