Ποδόσφαιρο

Φωτιά στην επίθεση, παιδικά λάθη στην άμυνα, 4-3 τον Βόλο

Ένα παιχνίδι που μας άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα, βελτιωμένες επιθέσεις, αναγκαία τέρματα, αλλά και λάθη στην άμυνα, όπως και στην τεχνική του τερματοφύλακα Ντένις.

Kαλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Άρης, απειλώντας με μακρινά σουτ των Γκάμα και Μπερτόγλιο. Οι κιτρινόμαυροι πίεσαν την εστία του Κλέιμαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Γκάμα ο Φαμπιάνο βρήκε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και την έστειλε στα δίχτυα του Βόλου. Μάλιστα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν άργησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 27ο λεπτό ο Μπερτόγλιο βρέθηκε έξω από την περιοχή, κέρδισε μία κόντρα για να φτάσει σε θέση τετ α τετ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν. Ο Άρης προσπάθησε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το προβάδισμα του, αλλά το πλασέ του Ματέο Γκαρσία από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο. Και ενώ όλα ήταν… ήρεμα, αυτό άλλαξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μία κακή εκτίμηση του Ντένις και μία λάθος πάσα από τον ίδιο παίκτη επέτρεψαν στον Βόλο να σκοράρει δύο φορές σε 120 δευτερόλεπτα και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Mε το ξεκίνημα της επανάληψης ο Άρης μπήκε με στόχο να επανακτήσει το προβάδισμα του. Αυτό συνέβη γρήγορα, στο 49ο λεπτό, όταν ο Γκάμα κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το 3-2. Στο 54′ οι κιτρινόμαυροι έφτασαν μια ανάσα από το 4-2, με τον Ντιαγέ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από σέντρα του Μαντσίνι, και τον Ματέο να μην μπορεί να σκοράρει στην επαναφορά. Στην συνέχεια στο 61 ο Ντιαγέ έκανε εξαιρετική κούρσα, βρήκε τον Μάνο αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πάντως έτσι κι αλλιώς ο διαιτητής έδειξε ότι η μπάλα είχε βγει πριν το γύρισμα του Σενεγαλέζου. Το καλό διάστημα του Άρη ολοκληρώθηκε στο 63′ με τον Μάνο να βγάζει τετ α τετ τον Ματέο Γκαρσία, αλλά τον Αργεντινό να μην πλασάρει καν, καθώς προσπάθησε ανεπιτυχώς να ντριπλάρει μέχρι τα δίχτυα. Ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά, με τον Βόλο σε μία ανύποπτη φάση στο 80ο λεπτό να ισοφαρίζει. Ένα ακόμη λάθος στην άμυνα του Άρη επέτρεψε στον Τερεζίου να βρεθεί μόνος του μπροστά στον Ντένις και να κάνει το 3-3.

Στο 89ο λεπτό όμως ο Άρης πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Ματίγια κέρδισε καθαρό πέναλτι, το εκτέλεσε και έγραψε το 4-3.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button