Απόψεις

Φωνή λαού οργή “θεού”! Γεμίζουμε το γήπεδο και θυμίζουμε ποιοί είμαστε

Την Κυριακή γεμίζουμε το “Κλεάνθης Βικελίδης”, στηρίζουμε την ομάδα, θυμίζουμε ποιοί είμαστε, στέλνουμε το μήνυμα μας και δείχνουμε ότι αυτός ο λαός είναι εδώ και δεν “μασάει” πουθενά.

Τέσσερα πέτρινα και καταραμένα χρόνια, που μας πίκραναν, μας στεναχώρησαν, μας απογοήτευσαν και ευχόμαστε, τώρα που η ομάδα επιστρέφει στην φυσική της θέση, να μην τα ξαναζήσουμε και να μείνουν μια κακή ανάμνηση χαραγμένη στο μυαλό μας.

Αυτή η απαίσια και βάναυση αυτοεξορία του Άρη μας φτάνει στο τέλος της, η ομάδα δείχνει ότι φέτος βρίσκεται σε καλό δρόμο, πρώτη, αήττητη και με διαφορά έξι πόντων από τον δεύτερο και οχτώ από τον τρίτο, οδεύει προς την επιστροφή της στην Super League, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Η στεναχώρια και η πικρία που έχουμε δύσκολα θα αποβληθεί από μέσα μας αυτό είναι δεδομένο, ήρθε η ώρα όμως και οφείλουμε να την αφήσουμε στην άκρη, την Κυριακή ο “ναός” του Άρη, πρέπει να “βράζει” ώστε να θυμίσουμε σε όλους ποιοί είμαστε, να στείλουμε το μήνυμα, ότι επιστρέφουμε συσπειρωμένοι, δυνατοί αλλά και πιο τρελαμένοι από ποτέ.

Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, γιατί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές το αξίζουνε με την προσπάθεια αλλά και το πάθος που βγάζουν στο γήπεδο, και να δώσουμε και εμείς ένα “χέρι” βοηθείας στον πρόεδρο, που μεν πάντα θα κουβαλάει πάνω του την ταμπέλα της μη επίτευξης της ανόδου την πρώτη χρονιά αλλά φέτος έχει δείξει ότι το μάθημα του το πήρε, έχει μάθει από τα λάθη του και φέτος παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα μηδαμινά έσοδα της Football League, τακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες στην ώρα τους.

Γεμίζουμε το γήπεδο, κάνουμε το “Κλεάνθης Βικελίδης” να “βράζει” και με την φωνή μας κάνουμε την γη να σείετε όπως μόνο εμείς ξέρουμε και θυμίζουμε τι θα πει οργή “θεού”.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στην Γη από το να είσαι οπαδός του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button