Ποδόσφαιρο

Φριλίγγος: «Μαγεύει ο φετινός Άρης- Πολύτιμος ο Φετφατζίδης»

Ο Στάθης Φριλίγγος πρώην Γενικός Αρχηγός του Άρη, μίλησε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» με τους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Για την περίοδο που ήταν στον Άρη

Μου άφησε ανεξίτηλες σελίδες, που θα μου μείνουν χαραγμένες μέσα στην ζωή μου. Το λέω και συγκινούμαι. Ο χρόνος που πέρασα στην Θεσσαλονίκη, με σημάδεψε θετικά.

Για τον φετινό Άρη

Επειδή παρακουλουθώ τα δρώμενα σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες και μ’ αρέσει να ενημερώνομαι για τα πάντα, ειδικά ο Άρης με ενδιαφέρει άμεσα. Θα μπορούσα να πω πως ο φετινός Άρης έχει μαγέψει τους Αθηναίους. Το λέω με όλη την ειλικρίνεια αυτό. Πηγαίνω και βλέπω όλα τα ματς, ακόμα και η παρέα μου, που ο καθένας είναι διαφορετική ομάδα, παρακολουθούν πότε θα παίξει ο Άρης στην Αθήνα για να πάνε να τον δούνε. Έχουμε μαγευτεί, τους αρέσει πάρα πολύ και παρόλο που στην αρχή είχε σκαμπανεβάσματα τώρα έχει παρουσιάσει μια ομάδα που παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαρο: γρήγορο, χωρίς πολλά λάθη, μοντέρνο.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Με το Ολυμπιακό το σκορ τον αδικεί τον Άρη γιατί πρώτα απ’όλα πριν δεχτεί το πρώτο γκολ έπρεπε να είχε κάνει 2-0, ένα γκολ μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει. Έγινε μετά το λάθος που έφαγε αμέσως το δεύτερο γκολ, και λογικό να επηρεαστεί η ομάδα, αλλά και μετά από αυτό η ομάδα έπαιξε στο ίδιο μοτίβο. Πάλευε συνέχεια ενω το σκορ ήταν 4-1, δεν τα παράτησε.

Για το θέμα των μεταγραφών

Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται και πως γίνεται. Αλλά και χωρίς ενίσχυση μπορεί να αντέξει άνετα. Και οι μεταγραφές που γίνονται Γενάρη συνήθως είναι ρίσκο. Τον Γενάρη πρέπει να βρεις παίχτη που να είναι πανέτοιμος. Αυτήν την στιγμή ο Άρης δεν χρειάζεται κάτι, έχει μια πάρα πολύ στρωμένη ομάδα και μεταξύ τους είναι πολύ δεμένοι.

Για τους στόχους του Άρη

Είναι σίγουρη η 6αδα, δεν το συζητάω. Και το Κύπελλο είναι ένας θεσμός με ιδιαιτερότητες , κάθε ομάδα το κυνηγάει.

Για VAR και τους διαιτητές

Με θυμώνει η κατάσταση. Αν γίνονται λάθη στο VAR από εκεί και πέρα τι να πω.

Για τον Φετφατζίδη.

Είναι μια δυναμική. Αυτή την εποχή είναι από τα άτομα που προσφέρει πάρα πολύ στον Άρη, προσφέρει και θέαμα και ουσία. Είναι μια μονάδα πάρα πολύ καλά, πολύ πολύτιμος παίκτης

Για τον Δεληζήση

Επάξια έχει κερδίσει την φανέλα βασικού. Ο Γιώργος είναι η συμπάθεια μου και η αγάπη μου. Τον έχω ζήσει αρκετά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει στην Super League, είχε παίξει και στον Απόλλωνα εκεί γνωριστήκαμε. Δεν το βάζει ποτέ κάτω, δουλεύει, δεν υπάρχουν ποτέ δεν μπορώ ή κουράζομαι. Είναι ένα παλικάρι και μου φάνηκε περίεργο που δεν είχε κερδίσει την θέση αυτή από την αρχή. Δεν προκειται να λιποψυχήσει ποτέ. Είναι και ψυχολόγος, μιλάει πολύ ωραία στους παίκτες και τους εμψυχώνει.

Για τον Χαριστέα

Δεν τον ξέρω σαν άνθρωπο αλλά τον γνωρίζω σαν ποδοσφαιριστή. Έχει μεγάλη εμπειρία και βλέπει ότι χρειάζεται ενίσχυση στο κομμάτι της στελέχωσης με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Και πρόσθεσε

Όταν ο Άρης μου ζητήσει την οποιαδήποτε βοήθεια είμαι πρόθυμος να την παρέχω και χωρίς ανταλάγματα, για την αγάπη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button