Ποδόσφαιρο

Φοιρός: “Πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα για να ανέβει”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη Γιώργος Φοιρός, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ότι πρέπει να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα στην δύσκολη περίοδο που διανύει:

Μετά από μια περίοδο που μας ευχαριστούσε που η ομάδα κέρδιζε με ευκολία χωρίς να παίζει σπουδαία μπάλα, τώρα βρισκόμαστε στην αντίπερα όχθη, δεν έχει πολύ ρέντα, μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα έχει πέσει η ψυχολογία των παιδιών, θα πρέπει τώρα όλοι μας να είμαστε κοντά στην ομάδα, τις δύσκολες στιγμές να μάθει ο κόσμος να συμπαραστέκεται στην ομάδα.

Να πούμε ότι η ομάδα είναι στο χέρι του κύριου Καρυπίδη, θέλει ενίσχυση και το είχα προβλέψει ότι η ομάδα ήθελε 2-3 παίκτες ακόμη να κουμπώσουν, ο κόσμος μας είναι απαιτητικός, ξέρω τι ζητάει ο κόσμος, ήθελε δυο γλυκούς παίκτες η ομάδα, να σουτάρουν να δίνουν πάσες πιο ωραίες, για να ομορφύνει το παιχνίδι μας. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε 3 ας πάρουμε λιγότερούς, αλλά φωνάζει η ομάδα ότι θέλει ενίσχυση. Πρέπει να διορθωθεί η ομάδα για παίξει πιο καλό ποδόσφαιρο και πιο ελκυστικό.

Για τον αν είναι λόγω ρέντας στην θέση αυτή ο Άρης:

Ξεκινήσαμε καλά, ήρθαν αποτελέσματα και παράλληλα αυτό είχε και μια ρέντα, όπως το γκολ στα Τρίκαλα που πετύχαμε. Όταν η ψυχολογία πέφτει παράλληλα αρχίζει και η ρέντα να μην είναι με το μέρος τους, οπότε θέλει στήριξη η ομάδα. Πρέπει αυτό το γκρινιάρικο που έχει ο κόσμος του Άρη, να το αποβάλει και να το κάνει θετικό απέναντι σε κάποιο λάθος, να στηρίξουν την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η ομάδα έχει τα φώτα και είναι η ομάδα που θα ανέβει δεν έχω αμφιβολίες, αλλά πρέπει να την στηρίζουμε στις δύσκολες στιγμές. Η κάθε ομάδα σε ολόκληρη την περίοδο δεν γίνεται να είναι σε καλή κατάσταση κάπου θα κάνει και κοιλιά και θα έχει τις δύσκολες μέρες της, οπότε θέλει στήριξη για να ξεπεράσει την όποια κακή ψυχολογία.

Για την ενίσχυση της ομάδας:

Πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να έχει γίνει από το καλοκαίρι, όταν άκουσα το όνομα Αραβίδης, τώρα θα είχαμε παραπάνω βαθμούς διαφορά. Κάναμε την καλύτερη μας μεταγραφή, την τελευταία μέρα και αναφέρομαι στον Πλατέλλα. Και αν παίρναμε και ένα χαφ ακόμα καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, έχει δεν έχει πρέπει να ψάξει να βρει άτομα για ενίσχυση δεν γίνεται αλλιώς.

Έγιναν σωστές κινήσεις και δεν συμπληρώθηκαν, πρέπει να γίνουν συμπληρωματικές κινήσεις τώρα για να τελειώσουμε.

Κάθε φορά μιλάμε για τον προπονητή και του ρίχνουμε το βάρος στην πρώτη γκέλα, τώρα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή, δεν γίνεται να προχωρήσουμε έτσι.

Για την γκρίνια του κόσμου στα λάθη της ομάδας:

Αυτό που λέω το έχω πει και στις καλές εποχές που ήμουν εγώ, αλλά είχα το συναίσθημα και σαν ποδοσφαιριστής και όταν έφτανε τέτοια περίοδος να μην είναι καλά η ομάδα και να μην είμαι φορμαρισμένος και μου ερχόταν η μπάλα, βαραίνανε τα πόδια μου γιατί δεν είχα ψυχολογία.

Εκείνη η ομάδα ήμασταν παίκτες που την μπάλα δεν θέλαμε να την πάρουμε εύκολα στα πόδια μας γιατί ακουγόταν γκρίνια και το έζησα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Πρέπει να το βγάλει από την ψυχή του αυτό ο κόσμος για να προχωρήσει η ομάδα και να πάει μπροστά, ο Άρης πρέπει να φύγει από αυτές τις κατηγορίες για να μπορέσει να ησυχάσει.

Για την κίνηση του προπονητή να βάλει τον Λώττα στο παιχνίδι:

Είναι δύσκολο για τον παίκτη να παίρνει όλο το παιχνίδι επάνω του και πόσο μάλλον έναν παίκτη που δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία όσο οι υπόλοιποι, είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θέλει χρόνο, εγώ το παιδί δεν το γνωρίζω, πρώτη φορά το είδα στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα για να ανέβει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button