Ποδόσφαιρο

Φοιρός: “Η ΠΑΕ πρέπει να ακολουθήσει την φωνή του λαού του Άρη στα τηλεοπτικά”

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τις μεταγραφές:

Ακούω ότι ο Άρης έκανε αρκετές και καλές μεταγραφές. Είναι ένας πολύ καλός αριθμός και είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Είμαστε λίγο καθυστερημένοι αλλά έχουμε χρόνο να δουλέψει ο προπονητής μας με τα νέα παιδιά και να τους ενώσει με τους παλιούς. Στο ξεκίνημα ίσως να μην είμαστε έτσι όπως πρέπει να είμαστε αλλά σύντομα με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετά από 3 παιχνίδια θα είμαστε αρκετά καλά. Ο αριθμός είναι ικανοποιητικός που σκέφτονται να πάρουν δηλαδή 11 συν 2-3 ακόμα.

Για τον Μπάσα:

Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια γι’αυτόν. Με την εθνική Αλβανίας με πολλά παιχνίδια στην πλάτη και πολύ καλός παίκτης.

Για την ομάδα:

Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί με καινούριο πρόσωπο γιατί οι υποχρεώσεις μας ήταν πάρα πολύ μεγάλες όπως και οι απαιτήσεις του κόσμου. Όλοι περιμένουμε όχι μία απλή παρουσία στην Α εθνική αλλά όσο το δυνατόν καλύτερη με νίκες.

Η δουλειά του προπονητή είναι πάρα πολύ δύσκολη πρέπει να κάνουμε και λίγο υπομονή να μην είμαστε απαιτητικοί από το πρώτο παιχνίδι. Όντως είναι δύσκολο με 13 καινούριους παίκτες σε μία ομάδα ο κάθε ένας από διαφορετικό κράτος και μία διαφορετική νοοτροπία κλπ για να τους δέσεις και να τους κάνεις ομάδα θέλει ένα διάστημα σκληρής και απαιτητικής δουλειάς. Οι Αρειανοί πρέπει να κάνουν υπομονή, κινήσεις γίνονται.

Για τα διαρκείας:

Ο κόσμος περίμενε να δει και εφόσον τώρα είδε πρέπει να πάει στα γραφεία και αγοράσει το διαρκείας του. Να στηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί δεν έχουμε ούτε Σαββίδη ούτε Μαρινάκη.

Για τις εργασίες στο Ρύσιο:

Τα αποδυτήρια που είχαν γίνει επί Κοντομηνά στο Ρύσιο ήταν για να κλαις και να γελάς. Όταν εγώ πήγα και είδα τα πρώτα αποδυτήρια που είχαν κάνει απαίτησα να γκρεμιστεί ένας τοίχος γιατί μικρά δωματιάκια. Υπήρχαν κάποια πράγματα που είχαν γίνει σωστά και υπήρχε και ένα σπίτι που έμενε ο φροντιστής του γηπέδου. Όταν έφυγε ο Παύλος το σπίτι εκείνο το χρησιμοποιούσαν για φυσικοθεραπεία, για μασάζ και τέτοια.

Για το πρωτάθλημα:

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα φέτος ήταν η παρέμβαση του υπουργό στα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε ξαναδεί υπουργό ή υφυπουργό να θέλει να χωθεί μέσα και να απαιτεί να γίνουν αλλαγές. Υπάρχει η Σούπερ Λίγκα, οι ΠΑΕ, υπάρχει ένα πρόγραμμα δεν καταλαβαίνω. Προσπαθεί με τα λεφτά να απαιτήσει αυτά που θέλει τα οποία δεν ξέρουμε αν είναι σωστά. Η γνώμη η δική μου είναι ότι πρέπει να μειωθούν οι ομάδες αλλά αυτό πρέπει να γίνει σιγά σιγά. Αυτό που ζητάει ο υπουργός είναι πολύ απότομο.

Για την επιστολή του Epsilon στον Άρη για το τηλεοπτικό:

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί πάρα πολύ καλά ο πρόεδρος. Είναι δουλειά του προέδρου. Φυσικά θα πρέπει να σκεφτεί και τις άλλες προτάσεις και να συγκρίνει ποια τον συμφέρει καλύτερα για το καλό της ομάδας. Αν δεν έχει κάποια άλλη πρόταση τι να πω θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά. Νομίζω ότι η ΠΑΕ Άρης πρέπει να ακολουθήσει την φωνή του λαού. Ναι μεν να ακούσουμε την φωνή του λαού αλλά από την μεριά του ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει με τα διαρκείας.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button