Μπάσκετ

Φλιώνης: “Συνεχίζω σε περιβάλλον που αγαπάω και με αγαπάει”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη έκανε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Φλιώνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε:

Ο Δημήτρης Φλιώνης άκουσε την καρδιά του και αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, στην οποία βρίσκεται από μικρό παιδί. Λειτούργησε με το συναίσθημα και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο 21χρονος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.arisbc.gr, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους», εκφράζοντας τη χαρά του που θα παραμείνει μέλος της ομάδας που αγαπά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε ένα περιβάλλον που αγαπάω και με αγαπάει και που θα βρεθώ με ανθρώπους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί και αποτελούν ‘οικογένεια’ για μένα. Είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν, στην ομάδα που έχω περάσει τα 2/3 της ζωής μου. Είναι σημαντικό για μένα να μένω σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω πως λειτουργεί και υπό ποιες συνθήκες δουλεύει. Θα είναι ωραίο να συνυπάρξω με ανθρώπους, τους οποίους ξέρω κι έχουμε καλή ‘χημεία’. Είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το συναισθηματικό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Μεγάλωσα και ανδρώθηκα στον ΑΡΗ. Σίγουρα μέτρησε ο τρόπος που με προσέγγισαν και μου μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας. Και φυσικά έπαιξαν ρόλο η οικογένεια και οι φίλοι μου».

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο μετά από χρόνια που ο Φλιώνης δεν έχει υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο Θεσσαλονικιός παίκτης συμμετέχει αδιαλείπτως στο μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων που κατήρτισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, προκειμένου να βελτιώσει τις αδυναμίες του. «Θέλω να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα χρονιά. Δουλεύω σκληρά σε ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μπάσκετ και ενδυνάμωση. Στόχος μου είναι να εμφανιστώ πολύ καλύτερος και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω».

Οι επίσημες αναμετρήσεις ξεκινούν νωρίτερα τη καινούργια χρονιά και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες για όλους. «Θα είναι μια απαιτητική χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αρκετά νωρίς, διότι υπάρχουν τα παιχνίδια για την Προκριματική φάση του Basketball Champions League, καθώς και αγώνες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button