Μπάσκετ

Φιτζάτρικ: «Κάθε μέρα συζητάμε πόσες νίκες χρειαζόμαστε»

Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ περιέγραψε την πίεση που υπάρχει στον Άρη , αναφέροντας το περιεχόμενο των συζητήσεών του με τους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη και δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι… «στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Είχαμε το μομέντουμ και πήραμε την νίκη. Προσωπικά, αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν είχα έρθει στην ομάδα περίμενα να παίζω περισσότερο, όμως γνωρίζω πως η ομάδα έχει δυνατούς παίκτες στην θέση μου και δέχομαι όσα λεπτά και να παίζω για τον Άρη. Τον τελευταίο μήνα ανέβασα τα λεπτά συμμετοχής μου, αισθάνομαι καλύτερα καθώς δείχνω και στους συμπαίκτες μου τι μπορώ να κάνω, τι ρόλο έχω στο γήπεδο και τι είδους παίκτης είμαι».

Εκεί αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα. «Πρέπει να μάθουμε να μην χάνουμε την ψυχραιμία και πειθαρχία μας. Χάσαμε αρκετά παιχνίδια έτσι, ενώ μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Δεν είναι εύκολο όμως, στα εντός τα πάμε καλύτερα, όμως στα εκτός πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Κάθε μέρα συζητάμε στα αποδυτήρια πόσες νίκες χρειαζόμαστε Δεν κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που περνούν από τα χέρια μας, άλλωστε δεν έχουμε ακόμα τον απόλυτο έλεγχο της κατάσταση. Έτσι πρέπει να πάμε μέχρι και το τέλος. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα και θέλει συγκέντρωση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button