Ποδόσφαιρο

Φιλικό με το Βόλο το Σάββατο (5/9) στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Το πέμπτο του φιλικό ματς μέσα στο καλοκαίρι θα παίξει ο Άρης, δεύτερο στην έδρα του, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ν.Σ. Βόλου.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:

“Τα δυνατά φιλικά συνεχίζονται για την ομάδα του Άρη, που αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά ακόμη έναν αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των “κίτρινων”, απέναντι σε ομάδα της Super League 1.

Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, είναι ο δεύτερος στη σειρά που δίνει ο Άρης εκεί, μετά από αυτόν που προηγήθηκε απέναντι στην ΑΕΛ, τον οποίο επίσης οι συνδρομητές των καναλιών Novasports είδαν σε απευθείας μετάδοση. Η αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2HD, την υπηρεσία Nova Go, αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr.

Για τους “κίτρινους” είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν δοκιμές εν όψει της αναμέτρησης με την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, που θα δώσουν στην έδρα τους στις 17 του Σεπτέμβρη, ενώ για τον Βόλο αποτελεί μια δυνατή αναμέτρηση, με σπουδαίο αντίπαλο εκτός έδρας, καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1. “

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button