Μπάσκετ

Φιλικό με… άρωμα Αντετοκούνμπο για την Εθνική

Κόντρα στην Ισπανία θα αγωνιστεί σήμερα η Εθνική ανδρών σε φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Μπροστά στον κόσμο τoυ θα αναμετρηθεί σήμερα για πρώτη φορά το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη σε ένα αρκετά δυνατό φιλικό αγώνα έχοντας φυσικά το βλέμμα στο Eurobasket.

O κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για τους διεθνείς και φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα δώσει στιγμές μαγείας στον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Για την Ελλάδα δεν θα αγωνιστούν ο Κώστας Σλούκας με τον Γιώργο Παπαγιάννη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Mάλιστα ο σέντερ της Εθνικής δεν έχει προπονηθεί καθόλου, αισθάνεται ενοχλήσεις σε τένοντα στον οπίσθιο μηριαίο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για Σερβία και Βέλγιο, ενώ υπάρχει ανησυχία και για το Eurobasket του 2022

 

Το τεχνικό επιτελείο «έκοψε» τους Άλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργο Τανούλη, Όμηρο Νετζήπογλου και Λευτέρη Μαντζούκα που δεν συνεχίζουν με την ομάδα.

Οι 16 παίκτες που μπορούν να δώσουν λύση κόντρα στην Ισπανία θα είναι οι: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Ντόρσει, Λαρεντζάκης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Λούντζης, Μωραίτης, Γόντικας, Κουζέλογλου, Αγραβάνης, Χουγκάζ.

Η Εθνική θα κοντραριστεί με τους Ισπανούς και την Πέμπτη (11/8, 20:30) στη Μαδρίτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button