Ποδόσφαιρο

Φιλική ήττα (3-2) για τον ΟΦΗ κόντρα στην Μπρέντα

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπρέντα στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, με τα γκολ να προέρχονται από λάθη και λανθασμένες εκτιμήσεις στην άμυνα. Ισοφάρισε δύο φορές με φανταστικά γκολ των Τοράλ και Νέιρα ο ΟΦΗ.

Το παιχνίδι άρχισε με το… αριστερό για τον ΟΦΗ, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο Καρώ πέτυχε αυτογκόλ, γυρνώντας την μπάλα στον Μανδά που δεν κατάφερε να την διώξει. Η αντίδραση του ΟΦΗ όμως ήταν άμεση, αφού στο 3’ ο Τοράλ έκλεψε την μπάλα και σκόραρε με ωραίο σουτ στην κίνηση για το 1-1.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι είχε κάποιες αστάθειες στην άμυνα, τις οποίες ουσιαστικά πλήρωσε σε όλα τα γκολ που δέχθηκε. Στο 17’ η Μπρέντα έκανε το 2-1 με τον Γκάρμπετ να εκμεταλλεύεται την λάθος εκτίμηση του Γιαννούλη, να περνάει τον Μανδά και να κάνει το 2-1. Ο Μανδάς πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, λέγοντας «όχι» σε επικίνδυνες φάσεις των Ολλανδών, ενώ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ισοφάρισε για δεύτερη φορά, με μία πραγματικά μαγική λόμπα του Νέιρα στον Κόρτσμιτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να επιλέγει να παίξει με τετράδα στην άμυνα. Στο 50’ ο Γκάρμπετ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ εκμεταλλευόμενος νέο λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, κάνοντας το 3-2.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο ΟΦΗ ήταν πιο απειλητικός, προσπαθώντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Είχε καλές στιγμές με κύριο εκφραστή τον Φελίπε και τον Ριέρα, ενώ είχε κι ένα δοκάρι με τον Ντίκο στο 75’. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε κι έτσι ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-2 στο παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button