Γενικά

Φιλανθρωπική Συναυλία : Fabulous & The Pretty Brass στο Mylos Club

Το Σάββατο 30/12, η πιο FABULOUS Dance Band της Θεσσαλονίκης σας βάζει στο ρυθμό των Χριστουγέννων.

Το δημοφιλές σχήμα θα εμφανιστεί στη σκηνή του Μύλου, σε μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία, γεμάτη γιορτινές μελωδίες, ενέργεια και χορευτική διάθεση.

Fabulous & The Pretty Brass
The CHRISTMAS Edition in Thessaloniki
Φιλανθρωπική Συναυλία για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά»

Mylos Club
▶Τηλ. Κρατήσεων: 2310 510 081

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.
(Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά»)

Πνοή Ζωής για τα Παιδιά
Ο Σύνδεσμος Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά δεν στηρίζεται  σε κρατικά ή κοινοτικά κονδύλια για την επίτευξη των στόχων του. Στηρίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στις δωρεές και συνδρομές των μελών του. Βασίζεται κατεξοχήν στον εθελοντισμό.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι  να παρέχει ηθική , ψυχολογική , υλική και οικονομική υποστήριξη, σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης σε νοσοκομεία του εξωτερικού ή του εσωτερικού και παιδιά απόρων οικογενειών.

Οι χρηματικές δωρεές μας δίνουν τη δυνατότητα να καλύψουμε  τις πρωτογενής ανάγκες διαβίωσης των κατοίκων που αδυνατούν οικονομικά να ανταποκριθούν.
Μάθετε περισσότερα στο: www.pnoizois.org

Fabulous & The Pretty Brass
Οι “Fabulous & The Pretty Brass” είναι το πλέον δυναμικό και χορευτικό μουσικό σχήμα, που σας υπόσχεται νύχτες γεμάτες ενέργεια, τρέλα και χορό.

Συνολικά 10 μουσικοί, ηθοποιοί και τραγουδιστές συνθέτουν μία βόμβα ενέργειας επί σκηνής, μετατρέποντας τη νύχτα σε ένα ξεσηκωτικό πάρτυ, με πολύ χορό και τρελή διάθεση
Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη, από τον συνθέτη και μουσικό Κωνσταντίνο Γκιβίση, και από τότε έχει εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές της συμπρωτεύουσας (82η ΔΕΘ, Μακεδονία Παλλάς, Μύλος Club, Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki, Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης 2016 κ.λπ.) και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας (Καβάλα, Σέρρες κ.ά.)

Tο Μάιο του 2017 κυκλοφορούν το πρώτο τους Digital Single με τίτλο «We can Dance» από την «Audio Clusters» και τον Νοέμβριο της ίδια χρονιάς την ελληνική έκδοση του κομματιού με τίτλο «Να χορέψουμε» από τη «Final Touch».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button