Ποδόσφαιρο

Φετφατζίδης: “Με την βοήθεια του κόσμου εμείς θα είμαστε νικητές”

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μίλησε στην κάμερα της Ερτ για την προσαρμογή του στο Άρη, τον ερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, την βαθμολογική θέση, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός:

“Αν και είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, προσαρμόστηκα, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Έίμαι στην χώρα μου. Προσπαθώ κι εγώ και όλη η ομάδα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”, τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με τον στόχο της 4ης θέσης, είπε:

“Ναι γιατί όχι. Υπάρχει κι ένα ματς μεταξύ μας με τον Ατρόμητο εντός. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα τα δώσουμε όλα και για την 3η θέση φυσικά. Προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε ματς. Είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλά. Έχει ανάγκη ο ΟΦΗ τους βαθμούς, αλλά τους έχουμε κι εμείς. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα είμαστε εμείς νικητές”.

Καταληκτικά, για το μέλλον του και αν θα είναι συνυφασμένο με τον Άρη, τόνισε:

“Είναι νωρίς ακόμα να το συζητήσουμε…”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button