Ποδόσφαιρο

Φετφατζίδης: «Αργήσαμε να ξυπνήσουμε, κοιτάμε το επόμενο ματς, αυτό μπορούμε να κάνουμε τώρα»

Διαβάστε τη δήλωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης στη Nova για την «γκέλα» του Άρη στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά:

“Αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι. Από την αρχή μπαίνουμε καλά στα ματς, αλλά στο σημερινό ματς αργήσαμε να ξυπνήσουμε

Δεν θεωρώ ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, κοιτάμε την συνέχεια. Δεν μπορούμε να δώσουμε μία εξήγηση. Όλα μέσα είναι στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες. Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα σήμερα, μας δυσκόλεψε πολύ, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Κι από δικά μας λάθη. Τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς, μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε”.

Για τις ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα: Συνήθως έτσι συμβαίνει, όταν είσαι πίσω στο σκορ, στο τέλος τα δίνεις όλα. Βγήκαν και οι αλλαγές, τους χρειαζόμαστε. Είτε βασικοί, είτε από τον πάγκο, όλοι είναι σημαντικοί. Μπορούμε να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας άτυχους”.

Μας κόστισε η αστοχία, γιατί είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία. Αλλά σκοράρουμε κιόλας σε κάθε ματς. Από ένα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τρία σε κάθε ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε και την άμυνά μας, να έχουμε ισορροπία”.

Για την παρουσία του Φαν Σιπ στο σημερινό ματς: “Όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε στην Εθνική ομάδα και ο καθένας ελπίζει να κληθεί”.

Για την δουλειά στην άμυνα επί εποχής Ένινγκ: “Αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Τα πρωταθλήματα τα δίνουν οι άμυνες, αυτή είναι η κατεύθυνσή μας, είμαστε σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό σε αυτά τα ματς.

Για το γκολ του Ροζ: “Το ζήλεψα το γκολ του Ροζ, ήταν όμορφο γκολ… Κάνει τέτοια στην προπόνηση, το προσπαθεί συνέχεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button