Ποδόσφαιρο

Φερέιρα: “Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως θα λυθεί το πρόβλημα στην άμυνα και των γκολ που δέχεται η ομάδα:

“Αν θέλετε να μιλήσουμε για λάθη δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Το δεύτερο γκολ ήταν μια ανυνενοησία μεταξύ των παικτών μας. Σίγουρα δεν μπορώ να κρυφτώ από το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να βρει λύση. Ο τερματοφύλακας είναι ίδιος, οι αμυντικοί επίσης, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Το σημερινό παιχνίδι δεν διέφερε πολύ από το περσινό. Η ομάδα κατάφερε στο τέλος να αντιδράσει και να ισοφαρίσει”

Για το αν δεν φταίει μόνο η άμυνα της ομάδας για τα γκολ που δέχεται:

“Η ευθύνη είναι δική μου. Δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο η άμυνα, τα πιο πολλά γκολ που έχουμε δεχτεί είναι από ατομικά λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης, αυτό θα δουλέψουμε.”

“Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα από την αρχή του παιχνιδιού και επειδή θέλαμε πολύ την νίκη,  δυστυχώς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τον χώρο μας”

Για το ότι δεν είναι και οι 22 παίκτες πλήρως “ετοιμοπόλεμοι”:

“Χωρίς δικαιολογίες, πρέπει να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα. Σήμερα π.χ ο Ντάγκλας και ο Μίσιτς σούταραν πολύ περισσότερο από τους επιθετικούς μας. Το πάλεψαν μέχρι το τέλος για να βρουν λύσεις. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος και εν τέλει το κατάφεραν”

Για την εικόνα του εκνευρισμένου πάγκου:

“Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα φυσικά. Σχετικά με τους βοηθούς, σίγουρα δεν είναι κάτι που μας άρεσε αλλά αυτό μπορεί να συμβεί γιατί το ποδόσφαιρο λέμε ότι είναι απλό, αλλά δεν είναι έτσι.”

 

 

 

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button