Ποδόσφαιρο

Φατί και Παπαστεριανός “ζητούν” 1.000.000 ευρώ – Στο πλευρό της ΠΑΕ Άρης νομικά και η Super League

Το “θέατρο του παραλόγου” συνεχίζεται αυτή την φορά με δύο υποθέσεις που ταλανίζουν νομικά την ΠΑΕ Άρης, εκείνες του Ρικάρντο Φατί και του Μανώλη Παπαστεριανού που ζητούν συνολικά περίπου 1.000.000 ευρώ!

Από την πλευρά της η ΠΑΕ φυσικά με τους νομικούς της αλλά και την Super League στο πλευρό της θα ζητήσει το αυτονόητο, δηλαδή την εφαρμογή του νόμου, που προβλέπει ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με τις οφειλές της προηγούμενης και κατ’επέκταση δεν χρωστάει τίποτα στους δύο πρώην παίκτες του Άρη.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έχει οριστεί η υπόθεση του Φατί, στο διαιτητικό δικαστήριο, ο οποίος δεν προσέφυγε στην FIFA, αλλά μόνο στα ελληνικά δικαστήρια και αξιώνει 850.000 ευρώ, όλο το ποσό που του έχει επιδικαστεί. Τον πρώην ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο κ. Μορφόπουλος.

Μετά από δύο ημέρες, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ορίστηκε και η υπόθεση Παπαστεριανού με εκπρόσωπο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Παναγόπουλο. Ζητάει ή όλο το ποσό των επιδικασμένων οφειλών (163.000 ευρώ) ή το 50% από αυτό.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα ζητήσει να καταρριφθούν τα αβάσιμα αυτά αιτήματα, από την στιγμή που ο νόμος Κοντονή είναι ξεκάθαρος και η νομιμότητα δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Παρά μόνο η εφαρμογή της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button