Διεθνή

Φαν’τ Σιπ: «Είναι με την ομάδα ο Φετφατζίδης, ως μη γενόμενο το περιστατικό»

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Γιάννη Φετφατζίδη μίλησε ο τεχνικός της Εθνικής και για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Για το αυριανό ματς με τη Βοσνία: «Πιστεύω ότι είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Η Βοσνία παίζει ακόμα για την πρόκριση μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας. Εμείς παίζουμε για να χτίσουμε κάτι διαφορετικό. Κάναμε ένα καλό βήμα κόντρα στην Ιταλία. Δείξαμε καλά σημάδια, τα παιδιά βοήθησαν το ένα το άλλο. Υπήρχε σωστή αμυντική λειτουργία και θέλουμε να υπάρξει μία καλή ισορροπία κόντρα στη Βοσνία και να τους κάνουμε το δυνατόν πιο δύσκολη τη ζωή».

Για το στυλ παιχνιδιού που θα ακολουθήσει η Εθνική αύριο: «Παίξαμε εκτός έδρας με την Ιταλία, την πρώτη ομάδα του ομίλου που δεν είχε χάσει βαθμούς. Νομίζω πως παίξαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος δεν ήταν καλό. Τα παιδιά ήταν ικανοποιημένα με την παρουσία της ομάδας. Θέλω να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από την Ιταλία αλλά να κάνουμε περισσότερα με την μπάλα. Να δείξουν οι παίκτες πως είναι καλοί και να παρουσιάσουν μία ισορροπία όταν έχουν την κατοχή της μπάλας. Θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη και όταν παίζεις για τη νίκη πρέπει να δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να κρατήσεις την μπάλα στα πόδια σου».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα και τον Φετφατζίδη: «Υπάρχουν κανόνες τους οποίους οι ποδοσφαιριστές τους συνηθίζουν. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τους κανόνες. Με βάση τον κανόνα πρέπει κάποιες φορές να επιβληθεί κάποια τιμωρία. Έκανε ένα λάθος ο Φετφατζίδης και του επιβλήθηκε μία τιμωρία. Κάνουμε όσα πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να συμβεί ξανά ένα λάθος. Λάθη γίνονται και μαθαίνουμε όλοι από αυτά. Ο Φετφατζίδης τώρα είναι με την ομάδα και άρα ως μη γενόμενο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button