Ποδόσφαιρο

Φίλος της Μπότεφ στο Yellow Radio: “Ο κόσμος παλεύει για να κρατήσει την ομάδα στη ζωή – Θέλουμε την βοήθεια των Αρειανών”

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Box to Box» φιλοξενήθηκε ο φίλος της Μπότεφ, Boris G.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ όπως έχει γίνει γνωστό, αντιμετωπίζει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και όπως έχει συμβεί αρκετές φορές και στην περίπτωση του Άρη, ο κόσμος είναι που θα προσπαθήσει να «βγάλει» το κάρο από την λάσπη.

Ο φίλος της βουλγαρικής ομάδας, ενός συλλόγου που συνδέεται στενά με τον Άρη μίλησε στο Yellow Radio 101,7 εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει και ζητώντας την βοήθεια και των φίλων Αρειανών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Μπορείς να μας εξηγήσεις ακριβώς τι συμβαίνει με την κατάσταση στην ομάδα;

Καταρχάς, ξεκινώντας θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που μιλάω στο κοινό του Yellow Radio. Η κατάσταση για την Μπότεφ αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολη καθώς ο άνθρωπος που κατείχε το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών αποχώρησε αφήνοντας πίσω του μια «καμένη γη», χρέη 13.000.000 ευρώ. Αυτή την στιγμή, η ομάδα χρειάζεται απαραιτήτως 300.000 ευρώ, ποσό για το οποίο παλεύουμε εμείς τώρα ως φίλαθλοι να συγκεντρώσουμε.

Τι θα συμβεί αν τελικά δεν βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα;

Είναι πολύ θολό το τοπίο ακόμη. Εμείς θα πάμε στους μισθωτές, αλλά είναι πολύ περίεργη η κατάσταση διότι κάποια χρέη τα περισσότερα δηλαδή υπάρχουν από το 2014, επομένως καταλαβαίνετε πως η τωρινή κατάσταση στον σύλλογο είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Πως μπορούν οι φίλαθλοι του Άρη να βοηθήσουν έτσι ώστε να συγκεντρωθεί μέρος του ποσού που χρειάζεται;

Υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή που μπορεί κάποιος να βοηθήσει από το εξωτερικό (εκτός Βουλγαρίας δηλαδή) την Μπότεφ και όποιος θέλει να δωρίσει κάποια χρήματα για να σωθεί η ομάδα. Ουσιαστικά, η Μπότεφ παλεύει για την ζωή της γιατί υπάρχουν και κάποια πολιτικά παιχνίδια πίσω από την «κουρτίνα». Άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν το γήπεδο της ομάδας, να πάρουν το εμπόριο και οτιδήποτε προέρχεται από την συγκεκριμένη περιοχή.

Έχετε δεχτεί βοήθεια μέχρι στιγμής από άλλες χώρες;

Κυρίως από Βούλγαρους που ζουν εκτός της Βουλγαρίας αλλά βασιζόμαστε και στους φίλους του Άρη και σε όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, πέρα από χρώματα αν και προτιμούμε τα κιτρινόμαυρα γιατί είναι μια ιστορία που έχουμε δει πολλές φορές στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, τον κόσμο δηλαδή μιας ομάδας να υποφέρει και τα συμφέροντα να κάνουν «κουμάντο» στο κλαμπ.

Μιλώντας λίγο για Άρη, έχεις έρθει ποτέ στην Θεσσαλονίκη ή να έχεις παρακολουθήσει κάποιον αγώνα της ομάδας;

Έχω βρεθεί στην Θεσσαλονίκη αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να έρθω στο Χαριλάου, ελπίζω να συμβεί κάποια στιγμή. Ερωτεύτηκα τον Άρη, όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιζε για την ομάδα.

Αυτό που συνδέει τον Άρη με την Μπότεφ δεν είναι μόνο τα χρώματα, αλλά δυστυχώς και η τραγωδία που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη πριν από μερικούς μήνες με την δολοφονία του Τόσκο.

Δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά τον γνώριζα ως όνομα. Έμαθα για την τραγωδία αυτή και είναι πραγματικά λυπηρό όλο αυτό. Παρόλα αυτά τώρα η σύνδεση μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, Μπότεφ και Άρης θα είμαστε αδέρφια για πάντα!

Πόσο ωραίο θα ήταν να διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Άρη και Μπότεφ.

Θα ήταν πολύ όμορφο είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στο Πλόβντιβ. Οι οργανωμένοι της Μπότεφ ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και μακάρι μετά τον κορωνοϊό να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε όχι μόνο ένα, αλλά και περισσότερα φιλικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button