Ποδόσφαιρο

Φέτος τα περισσότερα χρήματα στην Premier League τα έχει ξοδέψει η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ με τις μεταγραφές των Ράμσντεϊλ και Όντενγκααρντ, σε καλοκαιρινά έξοδα έφτασε τα 132,2 εκατομμύρια λίρες, αφήνοντας πίσω όλες τις ομάδες της Premier League!


Στο νησί την πιο ακριβή μεταγραφή την έκανε η Μάντσεστερ Σίτι τον Τζακ Γκρίλις. Η Τσέλσι έφερε πίσω τον Ρομέλου Λουκάκου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον Βαράν. Κι όμως, στο νησί η ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι είναι η Άρσεναλ!
Μέσα σε μία μόνο ημέρα, οι κανονιέρηδες από τα ταμεία τους έβγαλαν 63 εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν στο Λονδίνο τον Άαρον Ράμσντεϊλ και τον Μάρτιν Όντενγκααρντ από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι έχουν ξοδέψει φέτος 132,2 εκατομμύρια λίρες, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο νησί.

Οι άλλες τρεις ακριβές μεταγραφές για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα είναι οι Νούνο Ταβάρες, Μπεν Γουάιτ, Αλμπερτ Σαμπι Λοκονγκά, ονόματα που δείχνουν ότι η Άρσεναλ επέλεξε μία άλλη λογική.

Όχι των έτοιμων σταρ, αλλά των παικτών με προοπτική που μπορούν να δημιουργήσουν υπεραξία στο μέλλον, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται και η φετινή σεζόν να είναι μεταβατική για την Άρσεναλ, που ξοδεύει μεν, αλλά με γνώμωνα το μέλλον δε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button