Ποδόσφαιρο

Φέτος δεν αστειεύεται και το δείχνει από νωρίς, Άρης-Καλλιθέα (2-0)

Ο Άρης φιλοξένησε την Καλλιθέα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Άρης κέρδισε την Καλλιθέα 2-0 με δύο γκολ του Διαμαντόπουλο. Έκανε την 3η του συνεχόμενη νίκη, συνέχισε το νικηφόρο σερί του και έδειξε ότι φέτος δεν αστειεύεται και θέλει να τελειώνει από νωρίς την υπόθεση άνοδος.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει στο παιχνίδι με όρεξη και διάθεση να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς, ενώ σε αντίθεση η Καλλιθέα ήρθε με σκοπό να κρατήσει στο παθητικό της το μηδέν και να προσπαθήσει να πετύχει ότι μπορεί με κάποια αντεπίθεση.

Με σύστημα «λεωφορείο» λοιπόν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο για να προσπαθήσουν να «κλέψουν» το αποτέλεσμα ή να πάρουν ότι θετικό μπορούν από την αναμέτρηση, βέβαια δεν υπολόγισαν στον παράγοντα Άρη, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έδειξαν πάθος και διάθεση με μοναδικό στόχο να ξεμπερδεύουν με το παιχνίδι νωρίς πετυχαίνοντας κάποιο γκολ. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο είχαν τον πρώτο λόγο και δεν σταμάτησαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους, ψάχνοντας τρόπους να βρουν τους διαδρόμους ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 12’ όταν ο Πασάς βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Διαμαντόπουλο στον κενό χώρο βγάζοντας τον τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» όμως άργησε, βγήκε αρκετά πλάγια, με αποτέλεσμα να σουτάρει και ο Κορωνάκης απόκρουσε σε κόρνερ. Ο Άρης δεν πτοήθηκε συνέχισε την πίεση και στο 21’ πέτυχε την δεύτερη καλή ευκαιρία με τον Τζανακάκη να βγαίνει από τα δεξιά να κάνει την σέντρα, ο Μπαργκάν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το δοκάρια της Καλλιθέας.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν την πίεση και στο 34’ ο Πλατέλλας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Μπαργκάν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κορωνάκη. Ο Άρης συνέχισε την πίεση και στο 41’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Μπούρμπος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, απέφυγε ωραία τον αντίπαλο του, έκανε την σέντρα με το δεξί, βρήκε τον Διαμαντόπουλο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας να πετύχει κάποιο γκολ ώστε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσια. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν λίγο πιο ήρεμοι στο παιχνίδι δίνοντας χώρο στην Καλλιθέα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα τον Άρη, πέρα από ένα σουτ που έκανε ο Ταλέντο στο 47’ με τον Καντιμοίρη να μην ανησυχεί ιδιαίτερα και να αποκρούει την μπάλα. Και εκεί που ο Άρης έδειχνε ότι έχει δώσει χώρο στην Καλλιθέα και φαινόταν ότι ρίσκαρε ιδιαίτερα γιατί το 1-0 είναι ρευστό σκορ στο 77’ ο Πασάς βγήκε από τα αριστερά έκανε μια υπέροχη σέντρα και ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά και πάλι έκανε το 2-0.

Τελικό αποτέλεσμα: Άρης-Καλλιθέα 2-0

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης. Μπούρμπος (68΄Βαλεριάνος), Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας, Πασάς, Μπαργκάν (68΄Παυλίδης),  Διαμαντόπουλος.

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Νίκιτς, Βαλεριάνος, Καπνίδης, Μαραγκός, Μιλούνοβιτς

Καλλιθέα (Μ. Τροϊζι): Κορωνίδης, Καντέ (85΄Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Σμυρλής, Μήλιος (46΄Μάκο), Χοτζάλι (66΄Γκέτσι), Βασιλείου, Ταλέντο

Στον πάγκο: Κουτογλίδης, Γκέτσι, Παναγιωτίδης, Ζεράι, Τουρούκης, Μάκο, Ξιόμπλιος

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button