Ποδόσφαιρο

Φέτος δείχνει ασταμάτητος, δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή και 5 στα 5

Ο Άρης φιλοξένησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League. Ό Άρης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και τους «κιτρινόμαυρους» για ένα ακόμα παιχνίδι να προβληματίζουν με την απόδοση τους στα πρώτα λεπτά. Αδυναμία στον έλεγχο της μπάλας και έλλειψη συγκέντρωσης, οδήγησαν σε πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και έδωσαν την ευκαιρία στην Παναχαϊκή να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και στο 7’ οι προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν με τον Μωραίτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη μετά από ολιγωρία της άμυνας του Άρη.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού από εκεί και μετά άρχισε να ξυπνάει, πήρε μέτρα στο γήπεδο, άρχισε να πατάει  καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεζε τον αντίπαλο της και δημιουργούσε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, προσπαθώντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Η λύτρωση ήρθε στο 45ο λεπτό όταν ο Μουμίν με μια ωραία πάσα βρήκε τον Πλατέλλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα τον Βρονταρά, κάνοντας το 1-1.

Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: 1-1

Ο Άρης που σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να μείνει ευχαριστημένος με μια ισοπαλία, στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να πιέζει, ο Δημήτρης Σπανός έκανε τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή για μια ακόμα φορά, περνώντας στο 70τον Κάσσο στην θέση του Καπνίδη και στο 73’ τον Παυλίδη στην θέση του Ντούνη, έδωσε πνοή και ενέργεια στην ομάδα και στο 76’ ο Άρης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Δεληζήση ο οποίος μετά από πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, μόνος του δεν δυσκολεύτηκε να στείλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Δυστυχώς σε όλη την καλή αγωνιστική μέρα όπως εξελίχθηκε για τον Άρη, ήρθε ο τραυματισμός του Τζανακάκη στο 79’ ο οποίος μετά από σύγκρουση που είχε σε μια κόντρα με έναν αντίπαλο, έδειξε να πονάει στο πόδι, ζητώντας αλλαγή. Στο 80’ ο Μπούρμπος πήρε την θέση του άτυχου Μανώλη Τζανακάκη. Στο 90’ ο Δημήτρης Σπανός μετά από έντονη διαμαρτυρία προς τον βοηθό της αναμέτρησης για μια υπόδειξη αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος παιχνιδιού: 2-1

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button