Μπάσκετ

“Φάνηκε η εμπειρία της Γουλβς, από εβδομάδα σε εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι…”

Οι δηλώσεις του Καστρίτη

Μετά την ήττα από την Γουλβς, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: “Είχαμε πέντε εβδομάδες προετοιμασία. Μη ξεχνάμε πως η Γουλβς το σαββατοκύριακο έπαιξε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε πιο πίσω. Όσο διάστημα είχαμε δυνάμεις, ελέγχαμε σε μεγάλο βαθμό το ματς. Οταν τα πόδια κουράζονται, μιλάει η εμπειρία. Προσπαθούμε να εντάξουμε στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού τουλάχιστον τρεις παίκτες. Καταλαβαίνετε ότι το ισοζύγιο συνήθως είναι αρνητικό σε τέτοιες καταστάσεις. Η εμπειρία και η ετοιμότητα της Γουλβς φάνηκε στο τέλος. Δίκαια είναι νικητές. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά κομμάτια και να βρούμε διάρκεια για να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Αυτό που παρουσιάσαμε για 20 λεπτά πρέπει να το κάνουμε για μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι”.

Για το ότι δεν απέδωσε ικανοποιητικά η φροντ λάιν του Άρη και για την διαιτησία: “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά. Τα παιδιά μας τα αγαπάμε μετά από ήττα και κακές εμφανίσεις. Ο Καββαδάς βρίσκεται στο 60% και έτσι πρέπει να τον κρίνουμε. Κατέθεσε ψυχή. Ο Γκούντγουιν είναι ρούκι που τώρα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην Ευρώπη, όπως και άλλοι. Δεν θα σχολιάσω την διαιτησία. Δουλειά μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες”.

Για το αν υπάρχει “κέρδος” στο παιχνίδι: “Παίξαμε ένα παιχνίδι, που είχε χαρακτήρα τελικού. Είμαστε μια νέα ομάδα σαν δομή αλλά και σαν ηλικία. Ενα τέτοιο ματς, μας κάνει να αντιληφθούμε την βαρύτητα σε κάθε συνθήκη του αγώνα”.

Για το ότι ο Κουρτινάιτις πήρε τάιμ άουτ ενώ όλα κρίθηκαν στο ματς: “Είναι στιγμές που όλοι περιμένουν να αντιδράσουμε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις αποφάσεις που παίρνει”.

Για το αν η ομάδα θα βελτιωθεί μέχρι το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα: “Οπωσδήποτε. Είναι δεδομένο πως θα βελτιωθούμε. Ακόμη και να κερδίζαμε σήμερα, θα ήμασταν μακριά από το μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε. Θα κάνουμε ακόμη μια προσθήκη. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Από εβδομάδα σε εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button