ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Φάκελος Ευρώπη: Το “θέλω” του Άρη και τα αντικειμενικά εμπόδια

Μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση βρίσκεται το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Άρη που κλείνεται να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά της συμμετοχής στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Η περασμένη σεζόν ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη στην ιστορία του γυναικείου βόλει του Άρη, οι κιτρινόμαυρες εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς της Α1, στηριζόμενες σε αθλήτριες δικές τους αλλά και έχοντας μικρότερο budget από τις αντίπαλες ομάδες.

Με την χρονιά να ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία πλέον τα βλέμματα των ανθρώπων του τμήματος στρέφονται στην επόμενη σεζόν όπου πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για τον καταρτισμό του ρόστερ της ομάδας, όσο και για το εάν θα αγωνιστούν ή όχι σε διεθνείς διοργανώσεις.

Είναι δεδομένο ότι επιθυμία του κ.Ρετζεπέρη όπως και όλων των ανθρώπων του τμήματος είναι η ομάδα να αγωνιστεί και να διακριθεί στην Ευρώπη, το ερώτημα όμως είναι το κατά πόσο αυτό είναι προς το συμφέρον του τμήματος.

Πρέπει λοιπόν να ληφθούν υπόψιν κάποιοι παράγοντες προτού ο Άρης αποφασίσει για την συμμετοχή του ή όχι στην Ευρώπη.

Αρχικά είναι ξεκάθαρο πως μια συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις θα ζημιώσει το τμήμα, καθώς ανάλογα με την κλήρωση οι μετακινήσεις ενδέχεται να κοστίσουν αρκετά μεγάλα ποσά τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν ώστε ο Άρης να εμφανιστεί ακόμη πιο βελτιωμένος την επόμενη χρονιά.

Σε όλο αυτό πρέπει να συνυπολογιστεί επίσης ότι ο κ.Ρετζεπέρης δεν έχει κάποια βοήθεια, διότι ο Άρης ήταν για άλλη μια φορά η μόνη ομάδα χωρίς κεντρικό χορηγό ενώ η στήριξη από τα διαρκείας ήταν ελάχιστη.

Παρόλα αυτά η σφοδρή επιθυμία των ανθρώπων του τμήματος να ανεβάσουν το πρεστίζ του Άρη και να φτάσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται δεν αποκλείεται να είναι ο παράγοντας που τελικά θα κάνει την διαφορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άρης όπως και να έχει βρίσκεται στον σωστό δρόμο και αυτό αποδεικνύεται κάθε χρονιά, όσον αφορά τις Ευρωπαικές διοργανώσεις συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και εν τέλει θα πάρει την απόφαση η οποία θα είναι για το καλό του τμήματος σε όλα τα επίπεδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button