Ποδόσφαιρο

Υφυπουργείου Αθλητισμού: Έκανε αίτημα για έναρξη προπονήσεων των εφήβων 16-18 ετών (K19-K17)

Aίτημα έκανε το Υφυπουργείο Αθλητισμού προς την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για έναρξη προπονήσεων σε όλα τα αθλήματα, ατομικά αλλά και ομαδικά, στις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών.

Αίτημα για έναρξη των προπονήσεων σε όλα τα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά, στις ηλικιακές κατηγορίες κοριτσιών και αγοριών, (γεννηθέντων 2003, 2004 και 2005, αρχικά) υποβλήθηκε προς έγκριση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.
Επεσήμανε σε επιστολή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ότι είναι ανάγκη εντός του καλοκαιριού να έχουν ολοκληρωθεί τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, των οποίων οι νικητές μοριοδοτούνται για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και ζητά να επιτραπούν άμεσα οι προπονήσεις, με την ίδια μεθοδολογία που θα εκκινήσουν οι τάξεις Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου από την προσεχή Δευτέρα, 12 Απριλίου.
Ακολουθώντας συγκεκριμένα, τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, με προσκόμιση της βεβαίωσης («σχολική κάρτα») διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών τεστ κορωνοϊού (self tests) δύο φορές την εβδομάδα, με την οποία οι μαθήτριες και οι μαθητές θα δικαιούνται να μετέχουν στις σχολικές διαδικασίες, παράλληλα να τους επιτραπεί να συμμετέχουν και σε προπονήσεις ομαδικών και ατομικών αθλημάτων στις εν λόγω ηλικίες.
Με την αυστηρή τήρηση όλων όσων επιπλέον προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε αθλήματος θα επιτρέπονται οι προπονήσεις , όπως αυτά έχουν ήδη εγκριθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχουν υποβληθεί στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων τα αιτήματα επιστροφής σε προπονήσεις και για τις εξής κατηγορίες αθλημάτων:
-Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League που εποπτεύονται και αυτές από την Super League.
-Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών.
-Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών.
-Βόλεϊ, στην κατηγορία Β’ εθνική (Pre League) ανδρών και γυναικών

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button