Ποδόσφαιρο

Υπ’ ατμόν ο Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες του στιγμές στον πάγκο των πρασίνων φαίνεται πως διανύει ο Ουρουγουανός τεχνικός

Η διοίκηση του τριφυλλιού εξάντλησε την υπομονή της με τον 49χρονο προπονητή και όπως όλα δείχνουν, έχει λάβει την απόφαση να τον αντικαταστήσει.

Ο Αλόνσο είχε τεθεί εδώ και πολύ καιρό υπό αμφισβήτηση εξαιτίας του μέτριου ξεκινήματος της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους. Έχουν σημειώσει σε ένα διάστημα εννέα αγωνιστικών τρεις μόλις νίκες με Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό και ΟΦΗ και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -5 από τη κορυφή το οποίο μπορεί να γίνει -7, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει αργότερα τους Κρητικούς στη Τούμπα.

Και στην Ευρώπη τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα. Η πρόκριση επί της Λανς του έδωσε μία περίοδο χάριτος αλλά στη league phase του Conference League η ομάδα της Αθήνας έχει συγκεντρώσει σε δύο αγωνιστικές ένα βαθμό στην έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ συνετρίβη με 1-4 στο ΟΑΚΑ από την ισχυρή Τσέλσι.

Μάλιστα στο τέλος του σημερινού (27/10) παιχνιδιού με τον Άρη και την ισοπαλία με 1-1, ακούστηκαν και αποδοκιμασίες προς τον Αλόνσο, ενώ μερίδα των φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο φώναξαν υβριστικό σύνθημα με στόχο τον Ουρουγουανό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button