Γενικά

Υπόνοιες Ερντογάν για επεισόδιο: «Οι Έλληνες πήραν σήμερα μια πρώτη απάντηση»

Υπόνοιες πως υπήρξε κάποιου είδους επεισόδιο μεταξύ τουρκικού (ίσως και του ίδιου του Oruc Reis) και ελληνικού πλοίου άφησε σε δηλώσεις του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Νέες… φωτιές ανάβει ο Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις του, υποστηρίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως υπήρξε κάποιου είδους επεισόδιο μεταξύ τουρκικού και ελληνικού πλοίου.

«Τους προειδοποιήσαμε ότι θα το πληρώσουν ακριβά αν επιτεθούν στο Oruc Reis Ανατολική Μεσόγειο και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση», δήλωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με το Reuters.

Παρότι ο Ερντογάν δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, οι δηλώσεις του φαίνεται -όπως σημειώνει η Καθημερινή– να αποτελούν απόπειρα να ανατροφοδοτήσει αβάσιμα σενάρια και ισχυρισμούς τουρκικών δημοσιευμάτων, βάσει των οποίων η φρεγάτα «Λήμνος» υπέστη ζημίες ύστερα από εμπλοκή με αντίστοιχη τουρκική.

Πηγές του ΓΕΕΘΑ τονίζουν κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό.

«Στην ανατολική Μεσόγειο είμαστε υπέρ μιας φόρμουλας που θα ικανοποιεί όλους και θα κερδίσουν όλοι, όμως στις προσπάθειες που αγνοούν την Τουρκία η Άγκυρα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματά της», δήλωσε νωρίτερα ο Ερντογάν στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button