Μπάσκετ

Υπόθεση FIBA Europe Cup: Δυσάρεστη έκπληξη – Δεν το περίμεναν στον Άρη!

Τι ανέμεναν στους “κίτρινους” σχετικά με την συμμετοχή στο FIBA Europe Cup

Κι όμως… Ο Άρης δεν είναι απευθείας στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Αυτό περίμεναν (δηλαδή, να είναι στους ομίλους η ομάδα) στους “κίτρινους” σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη διοργάνωση και γι’ αυτό άλλωστε δηλώθηκε συμμετοχή μετά το γεγονός πως ο “Αυτοκράτορας” δεν ήταν μέσα στο γκρουπ των ομάδων για το Champions League. Για το οποίο, ο Άρης ήταν αρνητικός στο να συμμετέχει στα προκριματικά και ανέμενε να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πόσο μάλλον, τώρα, όταν το FIBA Europe Cup είναι μια διοργάνωση… χαμηλότερη από το Champions League. Με λίγα λόγια, το γεγονός πως ο Άρης δεν “τοποθετήθηκε” απευθείας στους ομίλους του FIBA Europe Cup, αποτελεί μια δυσάρεστη έκπληξη. Στους “κίτρινους”, δεν περίμεναν μια τέτοια απόφαση… Στο μυαλό ήταν η ομάδα να πάρει μέρος κανονικά στους ομίλους, όπως… αρμόζει στο brandname του συλλόγου. Γενικότερα, υπάρχει δυσαρέσκεια από αυτή την εξέλιξη και στο εσωτερικό της ομάδας θα αποφασιστεί τι θα γίνει στο εξής για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button