ΓενικάΠοδόσφαιρο

Υπόθεση δολοφονίας Τόσκο: Ελεύθεροι με όρους δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Οι δύο άνδρες που είχαν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ελεύθεροι αφέθηκαν έπειτα από την απολογία τους στην ανακρίτρια για την υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου Τόσκο Μποτζατζίτσκι δύο από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταυτοποιήθηκαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία έκρινε πως πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι ωστόσο με όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν και απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να απολογηθούν και οι υπόλοιποι τρεις οπαδοί. Σημειώνεται ότι σε βάρος των πέντε, ηλικίας 24 έως 48 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Πηγή: voria.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button