Ποδόσφαιρο

Υπογράφει για τέσσερα χρόνια ο Ματέο στον Άρη!

Τετραετές συμβόλαιο θα υπογράψει στον Άρη ο Ματέο Γκαρσία με συνολικές απολαβές 1.65 εκατ. ευρώ.

Πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία του Άρη με τον Ματέο Γκαρσία. Γι’ αρκετό καιρό, ο σερβικός Τύπος αμφισβητούσε τόσο τη συμφωνία του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την πώληση του παίκτη, ενώ μέχρι πρότινος σημείωνε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν βρει σημείο ταύτισης με τον ίδιο τον Αργεντίνο.

Η ουσία όμως είναι ότι υπάρχουν δεδομένες συμφωνίες. Αυτή του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα έναντι του ποσού των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ όπου η ομάδα του Βελιγραδίου θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Οι πληροφορίες από την ΠΑΕ Άρης αναφέρουν για ποσοστό της τάξεως του 30%, οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι αυτό ανέρχεται στο 50%.

Η δεύτερη συμφωνία είναι μεταξύ του Άρη και του παίκτη. Αυτή η συμφωνία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport», ο 24χρονος θα εισπράξει 450.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 400.000 ευρώ τον δεύτερο και οι συνολικές απολαβές του θα φτάσουν τα 1.650.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Άρη δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως σχετικά με την υπόθεση του Αργεντίνου. Έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία, έχει ξεκαθαρίσει ότι το ζήτημα ήταν καθαρά διαδικαστικό και ότι ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αλλά ως διαρροές. Πλέον βέβαια, σειρά θα πάρουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button