Ποδόσφαιρο

“Υπάρχει…μούρλα στον κόσμο, ποιοτική η ομάδα με το κατάλληλο DNA”

Ο προπονητής, Δημήτρης Σίτσας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Υπάρχει μούρλα και θέληση από τον κόσμο να δούνε την φετινή μας ομάδα. Τόσα χρόνια που μου είχε λείψει ο Άρης από την Α εθνική μου είχε δημιουργήσει έναν πολύ μεγάλο πειρασμό να πάω να δω την ομάδα. Πιστεύω ο κόσμος θα γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Πάμε για sold-out.

Για τους παίκτες είπε:

Νομίζω κάναμε μία κουβέντα πριν 2 μήνες και είχα πει μερικά από τα χαρακτηριστικά των παιδιών γιατί μ’αρέσει να βλέπω χαρακτηριστικά παικτών και να ασχολούμαι. Τα πράγματα βγαίνουν πολύ καλύτερα. Την αξία θα πρέπει να την συγκρίνουμε με την ποιότητα των παικτών του Calvo, Javito κλπ. Ο Γκάμα και ο Γκαρσία είναι δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Η δικιά μας αποκάλυψη ακούσει στο όνομα Ντιγκινί είναι ένας απρόβλεπτος παίχτης μπορεί να σκοράρει εύκολα στη μεγάλη περιοχή. Είναι ένας παίκτης που δεν ξέρεις πότε θα βγει και σε ποιον χώρο. Αξιοπρόσεκτη κίνηση στον χώρο και καταλαβαίνει που θα βγει η μπάλα. Εκεί που νομίζω ότι έχουμε λίγο πρόβλημα αλλά θα το βρούμε στη διάρκεια είναι στα μπακ. Τα παιδιά έχουν πάρει το κατάλληλο DNA της ομάδας, σκυλιάζουν και τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Ο Μπάσα τρέχει ακατάπαυστα, ο Δεληζήσης προσφέρει όχι μόνο το 100% αλλά το 200% των δυνατοτήτων του. Χρειάζονται οι παίκτες που έχουν την ελληνική ψυχή για να την μεταδίδουν στους ξένους παίκτες για το τι εστί Άρης.

Αυτά που θέλει να περάσει ο προπονητής τα περνάει στους παίκτες. Φαίνεται η διαφορά αυτό που βλέπαμε από πέρυσι σε θέμα προσωπικού χαρακτήρα και ποιότητας του Δεληζήση, του Τζανακάκη και του Βαλεριάνου. Ο Άρης έχει ήδη ένα πολύ καλό σύνολο και παίκτες που θα τον βοηθήσουν.

Για τον Μαρτίνες είπε:

Ο Μαρτίνες είναι πάρα πολύ καλός. Θα είναι η αποκάλυψη μας φέτος. Είναι ένας παίχτης που βοηθάει πάρα πολύ.

Φέτος ίσως είναι η χρονιά που έχουμε τις περισσότερες επιλογές από τα χρόνια που ήμασταν στην Super League. Προσπαθώ να σκρφτώ και την χρονιά με τον Κόκε και αυτούς και δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχαμε. Φέτος έχουμε 20-22 παίκτες ίδιας αξίας.

Για το σημερινό παιχνίδι είπε:

Τα παιχνίδια αυτά κρύβουν πολλούς κινδύνους. Νομίζω έχει την δυνατότητα φέτος ο Άρης να σπάει και κλειστές άμυνες. Σίγουρα θα δούμε μια ομάδα κλειστή, θα έχει σκοπό να μην αφήσει τον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Το Χαριλάου θα βράζει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button