Μπάσκετ

“Υπάρχει αμοιβαία θέληση να συνεχίσουμε αλλά και αναγκαιότητα να γίνουν κάποια πράγματα”

Tι είπε ο Καστρίτης

Στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

“Παίξαμε το τελευταίο ματς παιχνίδι, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Για εμάς, στα δικά μου μάτια, η πραγματικότητα έχει ως εξής. Είχαμε 11-11 ρεκόρ. Η τελική βαθμολογία έγραψε 8η θέση αλλά είχαμε 3η καλύτερη άμυνα και 5η καλύτερη επίθεση. Την 1η επίδοση σε κλεψίματα, με ρεκόρ όλων των εποχών στο επαγγελματικό μπάσκετ. Είχαμε τις περισσότερες κατοχές σε τρανζίσιον. Επίσης, στις πυθαγόρειες νίκες και ήττες, που βγαίνουν για τον Άρη, είναι 13,5 νίκες και 8,5 ήταν και μας κατατάσσουν 5ους.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο τουλάχιστον στο 8 αγώνες. Η διοίκηση έκανε για μια ακόμη φορά το καλύτερο δυνατό, ώστε να κυλήσει η χρονιά ομαλά με την αποπληρωμή παλιών χρεών. Πάνω από όλα, κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα, τα παιδιά θυσίασαν το κορμί τους, έχυσαν ιδρώτα, ήθελαν να παίξουν ρισκάροντας και παρότι ήταν τραυματίες, γι’ αυτό είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς. Ευχαριστώ την διοίκηση, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που έκανε κάτι συγκλονιστικό φέτος. Ευχαριστώ και τους άμεσους συνεργάτες μου.

Για την συνέχιση της συνεργασίας: “Υπάρχει η επιθυμία, έχουμε συζητήσει διάφορα και μένει αυτά να περάσουν σε ουσιαστικό σκέλος. Θα κάτσουμε σε ένα τραπέζι και θα τα βάλουμε κάτω”.

Για την εκτίμηση στο πρόσωπό του: “Είναι συγκινητικό, δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Νιώθω πολλά για τον Άρη. Οταν σε αγαπάνε, κάπου, δύσκολα το αφήνεις. Υπάρχει αμοιβαία θέληση να συνεχίσουμε αλλά και αναγκαιότητα να γίνουν κάποια πράγματα. Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα”.

Για την διαιτησία: “Είμαστε η ομάδα που εκτέλεσε τα περισσότερα δίποντα στη χρονιά και είχαμε τις λιγότερες βολές, βάσει προσπαθειών. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία. Κοιτάω, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Τα προηγούμενα στατιστικά, τα είπα για να αναδειχθεί η προσπάθεια των παιδιών, ήταν ανώτερη από την 8η θέση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button