Γενικά

Τake away: Από πότε ισχύει η απαγόρευση των take away σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Αθήνα

Από την Κυριακή (7.2) και όχι από το Σάββατο (6.2) όπως αρχικά είχε αποφασιστεί σε ισχύ θα τεθεί η απαγόρευση του take away, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκιδική.

Ανατροπή με το take away. Αν και είχε ειπωθεί αρχικά ότι η απαγόρευσή του στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Αττικής και της Χαλκιδικής θα ίσχυε από σήμερα, Σάββατο, τελικά το υπουργείο Ανάπτυξης με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι αύριο, Κυριακή και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.
Απαγορεύεται η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take away και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα. Θα λειτουργεί κανονικά η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery).
Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) επιτρέπεται από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ στο σύνολο της επικράτειας από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button