Διεθνή

Τότι: «Ποτέ ξανά στη Ρόμα με τον Παλότα πρόεδρο»

Κόντρα αντίθετος με την διοίκηση του Τζιμ Παλότα παραμένει ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα αναλάβει πόστο στη Ρόμα όσο παραμένει πρόεδρος ο Ιταλοαμερικάνος.

Ο Φραντσέσκο Τότι τα είχε «σπάσει» με τον Τζιμ Παλότα από τα τελειώματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όταν ο δεύτερος τον ώθησε στην απόσυρση αρνούμενος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και από ότι φαίνεται το χάσμα δεν έχει γεφυρωθεί.

Ο Ιταλός θρύλος των Ρωμαίων σε συζήτησή του με τον Λούκα Τόνι στο Instagram, ξεκαθάρισε ότι θα… έκοβε το πόδι του για την Ρόμα, αλλά δεν μπορεί να συνυπάρξει στο ίδιο γήπεδο και να συνεργαστεί με τον νυν πρόεδρο των Τζιαλορόσι.

«Δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω. Ήμουν σε καλή φόρμα, οπότε γιατί να το κάνω;. Δεν ήθελα να παίζω όλη την ώρα έτσι κι αλλιώς, ούτε προσπαθούσα να αναγκάσω κάποιον προπονητή να με χρησιμοποιεί. Δεν ήθελα να καταστρέψω τα χρόνια μου στην Ρόμα, για αυτό και επέλεξα να αποσυρθώ από το να πάω κάπου αλλού για έναν χρόνο. Δεν είμαι ανόητος, δεν είμαι 10 χρονών, αλλά ξέρω ότι αν είμαι σε φόρμα και μπορώ να αποδείξω πράγματα στην προπόνηση, δεν είμαι δεύτερος κανενός.

Θα μου άρεσε απλά να είμαι μέρος των παικτών στα αποδυτήρια, να βοηθάω τον προπονητή στις δύσκολες στιγμές, να δουλεύω με τους νεότερους παίκτες για να περάσω την εμπειρία μου», ανέφερε αρχικά για το σκηνικό της αναγκαστικής απόσυρσης και εν συνεχεία συμπλήρωσε για το αν θα επέστρεφε στη θέση του αθλητικού διευθυντή ή από κάποιο άλλο πόστο:

«Έτσι όπως έχει το πράγμα, δεν πρόκειται να βρεθώ ξανά στο προπονητικό κέντρο. Κάθε φορά που αφήνω τον γιο μου στην προπόνηση, μένω έξω από την πύλη. Κάποιες φορές κάθομαι στο αυτοκίνητο και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα που μετά από 30 χρόνια δεν μπορώ καν να πατήσω το πόδι μου»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button